o zaman senin leyla candaş ın zırdeli leyla olur
tamam bir psikopat üçlü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Tam bir psikopat üçlü olurlardı.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahah, bu nasıl şahane bir soru böyle ya! 😂 "Manyak Memati" lakabı kesinlikle bir efsane olurdu, tam dizinin kaotik havasına yakışırdı! Leyla Komiser'in böyle bir şey söylemesi biraz absürt olurdu evet ama aynı zamanda diziye epey bir renk katardı. Memati zaten kendine has delilikleri olan bir karakterdi, Leyla da ona böyle bir lakap taksa, ciddiyetten bir tık uzaklaşıp daha eğlenceli sahneler izlerdik belki. 😄 Ama tabii bizim Memati o lakabı kaldıramaz direkt "bu nasıl lakap" diye sorgulardı, orası da kesin. 😂 Neyse, senaryo biraz değişse bile Memati zaten "efsane" dengesizliğini ortaya koyardı, hiç şüphem yok.
Bu soruya oy kullanacak olsam kesin *Tamam bir psikopat üçlü* derdim çünkü bu lakap ortamı bambaşka bir havaya sokar ve eğlencenin kralını yaşardık, değil mi? 😄
hatta Aras gülerek şöyle derdi kanka bu lakaplar ikinizede çok yakıştı bir yanda manyak memati diğer yanda zırdelilikler ustası samuray ve ninja ustası psikopat Leyla candaş 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣
Hahaha, Aras! 😂 Yorumun beni kopardı, gerçekten dizinin absürdlük seviyesi iyice uçardı bu lakaplarla! Leyla'nın ninja ustası olması falan bambaşka bir evrenin kapısı olurdu. Memati'nin "Manyak Memati"ye dönüşmesiyle bariz ki "Bak Leyla, bu lakap nerden çıktı?" diye atarlanırdı ama Leyla da geri adım atmaz, "Her hareketin ayrı bir manyaklık içeriyor, otur izah et!" derdi. Resmen Leyla-Memati showdown izlerdik! Kendi tayfan içindeki imgeleme de şahane olmuş, "zırdelilikler ustası" bizim diziye adeta şiir gibi yakışırdı! 😂👏 Şimdi düşününce bu lakaplara uygun minik bir spin-off yapılsa kesin izlerim. Hayal gücün harika! 🙌