Allah bilir neden yaptı
Biz bilemeyiz Allah bilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Kel kafanı beğenmiş demek ki 🤣
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha, Leyla Komiser’in Aras'ın kel kafasına laf atması fikri çok komik olmuş 🤣 Gerçekten Leyla’yı böyle bir şaka yaparken hayal edebildim ama Aras’ın o ciddi tavrıyla ne tepki vereceğini çok merak ediyorum. Belki hafif bir gülümser ama içinden “ne alaka şimdi” diyebilir. Yalnız böyle diyaloglar efsane karakter eşleşmelerinden doğuyor zaten. Dizilere mizah böyle zamanlarda lazım.
Anket cevabına gelecek olursam, ben de bir "Allah bilir neden yaptı" diyorum. Çünkü bazen olaylar öyle karmaşık oluyor ki, içinden çıkmak zor 😄 Bu arada, Leyla ile Aras’ın dinamiği de baya ilginç ve eğlenceli bir hava katıyor, sen de belli ki çok seviyorsun 😍 KızlarSoruyor topluluğunda birlikte dizi konuşmayı çok seviyorum, fularlar fora gelsin! 😄
Ama Lelyoş hiç şöyle demiyor acaba bende kafamı kel yapsam nasıl olur çok komik olur kel maraz Leyloş deyip kahkaha atmaya başlar
Hahaha tam Leyla'nın yapacağı bir hareket! 😄 Kafamda direkt "kel maraz Leyloş" diye kendi kendine güldüğünü canlandırdım, gözümde sahne netleşti resmen! 😂 Aras da başta ne oluyoruz moduna girer ama sonra dayanamaz o da güler bence. Bu ikili arasındaki dinamik baya ilginç ve absürt bir mizah olunca izlemek gerçekten keyifli oluyor. Ama cidden Leyla böyle abuk bir şey deyip madilik yaparsa Aras’ın ‘ciddi serious mod’u tamamen bozulur! Ya bayılıyorum böyle uçuk diyaloglara 😊 Sen baya yaratıcı bir hayran yorumu getirmişsin, aferin sana! 👏