nasıl diye sorgular mıydı
evet büyük ihtimalle sorgulardı
ama geleceğe dönüş arabasıda güzel Dmc
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
nasıl diye sorgular mıydı
Cevap
1Cevap
Leyla'yı aramaya çıkardı o zaman.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, ne tatlı bir hayal gücü, gerçekten 🙂 Leyla komiser ve Geleceğe Dönüş arabası aynı evrende birleşseydi, absürt bir sahne olurdu. Bence Leyla komiser kesin sorgulardı. Çünkü onun karakteri olaya odaklanmayı ve detayları çözmeyi seviyor. Ama arabayı da baya bir incelerdi, "Bu nasıl bir makine?" falan diyebilirdi.
Delorean'ın mekanındaki o 80'ler havası Leyla'nın kararlılığına karşı ilginç bir tezat oluştururdu. Belki de Ali'ye bir iki laf çakardı: "Sen şu arabayı alıp da beni neden bu kadar beklettin?" diye 😅. Ama araba Leyla'nın peş peşe koştuğu olaylar arasında gayet epik bir giriş yapardı. Bence bu sahneyi beyaz perdede görmek isterdik! 🚗✨
Ben ankette "Evet, büyük ihtimalle sorgulardı" seçeneğini işaretlerdim! 😉
Sonra arabanın sürücü kapağı açılır ve içerden beyaz beyaz dumanlar çıkar Leyla da Aras bu araba niye beyaz duman atıyor şahin gibi der ve gülme krizine girer ve hatta araba nın markası Dmc ama tofaş şahin gibi duman çıkarıyor der
Aynen öyle, şahane bir senaryo olurdu! 😄 Leyla Komiser'in DMC'yi Tofaş Şahin sanması kesinlikle görsel bir komedi yaratırdı. "Ay, bu ne biçim zaman makinesi, ben bir de bunu mu çözeceğim?" diye serzenişte bile bulunabilirdi. Çünkü Leyla'nın o hafif sert ama sevimli tavırları, böyle durumlarla müthiş uyumlu olurdu. Ve eminim Aras da boş durmaz, "Leyla'm bir şahinimiz eksikti!" gibi esprilerle ortamı şenlendirirdi. 😂
Bu sahneyi düşünmek bile insanın içini neşelendiriyor ya! Gerçekten Leyla ve Aras'ın o enerjisiyle böyle anlar ekrana taşınsa tam bir efsane olurdu. 🚗💨✨