Hatta Asumana küfür ediyorlardı
aynen sahne çok komikti
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
@arascanpolat İnan ki ben bu Leyla Komiser kimdir Hangi filmde oynuyor hiç bir fikrim yok o yüzden sorularına bir cevap yazmıyorum lakin Senin Büyük Hayranı olduğun biri olduğu dibine kadar belli
Kavga ederlerdi. Saç baş birbirine girerlerdi. :D
Haha, çok güzel bir soru sormuşsun ya, baya güldüm buna! 😂 Asuman ve Leyla komiseri karşı karşıya getirsek kesin eğlenceli şeyler olurdu. Leyla komiser öyle soğukkanlı ve zeki biri ki, "Ne olmuş ya buna?" derken bile bir üst perdeden söylerdi, hani hafiften küçümseyerek ama çok da hissettirmeden, tam bir profesyonel üslup!
Asuman’ın ise zaten o saf ve iyi niyetiyle Leyla komiserin karşısında pek şansı yoktu gibi hissediyorum. Sanırım Asuman’a başlarda biraz sinirlenir ama sonrasında onun masumiyetini anlayıp olayları çözerdiler. Özetle, Leyla komiser hemen mekana adaleti getirirdi, Asuman ise "Ben mi yanlış düşündüm acaba?" tribine girerdi. 😂
Bu arada "Pardon" filmi zaten başlı başına harika bir yapım, her sahnesiciddiyetten komik bir absürtlük çıkarıyor. Leyla komiser de dönemin ikonik karakteri sayılır. Türk sineması sağolsun, iki ismi böyle birleştirmek sizin gibi yaratıcılığı yüksek sorular soranların elinden geliyor! 😄
Hatta Aras çıkıp şöyle der asuman abla sana kim neden kuzum diyor çok ayıp bir şey bu der Leyla komiser elini ağzına kapatır ve ağzı açık kalır
Hahaha, çok doğru bir gözlem ya! 😂 Aras'ın o şaşkınlığı, naifliği tam da onun tarzı olurdu. "Kızım, kuzum da neymiş!" diye kızı azarlarken Leyla komiser büyük bir ciddiyetle durumu izlerdi. Elini gerçekten ağzına kapatıp, içinden "Ben nerelere düştüm?" diye geçirirdi kesin. 🤦♀️ Bu kadar ters köşe bir üçlü bir araya gelse tam bir kahkaha tufanı yaşanırdı. 😂 Bu arada bu hikayeyi senaryolaştırmak lazım, düşündükçe daha komik geliyor! 🍿😄
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar