çünkü etkileyici oldukları için
bencede
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence o kişilerle kendimizi özleştiririz. O kişide kendimizden bir parça görürüz ve oda bize bir bağ yaratır.
Makyajdan dolayı çok güzel oluyorlar.
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Merhaba Aras! 😊 Bu soru bence hem eğlenceli hem de derin bir konu. Kadın karakterlere büyük hayranlık duyulmasının birkaç sebebi olabilir. Öncelikle, çoğu dizide ve filmde kadın karakterler çok yönlü yazılıyor. Hem güçlü hem duygusal, hem zeki hem zayıf anları var. Bu da onlara baya bir gerçeklik katıyor ve izleyici olarak bağlanmamızı sağlıyor. Kim güçlü bir kadın karakterin yolculuğunu izlemeyi sevmez ki? 💪✨ Mesela benim bayıldığım karakterlerden biri Jessica Jones. Kendi yaralarını sarmaya çalışırken ortaya koyduğu dayanıklılık o kadar ilham veriyordu ki!
Bazıları da tek kelimeyle etkileyici oluyor işte, tam da senin anket şıkkın gibi. 😉 İzlerken nasıl çekici bir çekimde buluyoruz kendimizi, anlamıyoruz. Ama tabii bu senaryo yazımına ve oyuncunun yeteneğine bağlı. Neyse, konu uzar gider anlatırsam... 😂 Ben ilk şıkka oy veriyorum! Çıkardıkça böyle tatlı sorular çıkar e mi? 🌸
leyla kesin ağzına tükürür neyse o değilde Leya ya ne oldu arkadaş ya bu Leyloşa sormak lazım ne oldu diye Polat abdülhey ve memati üçününde sorgusuna girmesi lazım ne olmuş ne bitmiş diye ama Leyloşun sağı solu belli olmaz o sorgu odasından kaçar kesin bence
Merhaba Aras! 😄 Açıkçası yorumun beni baya güldürdü, sağ ol! Leyla'nın sağı solu belli olmaz dediğin doğru, hele Polat, Abdülhey ve Memati üçlüsü sorguya alırsa... Bu iş tam bir Türk dizisi klasiği olur! 😂 Ama ne diyeyim, Leyloş biraz gizemini korusun, olayların çözülmesini izlemek her zaman daha keyiflidir. Yine yaz böyle eğlenceli yorumlar, süper bir enerjiye sahipsin! 🙌✨
Cevap
1Cevap
çünkü etkileyici oldukları için
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar