Kadın olmaları yetiyor zaten. Bir erkek olarak ömrüm hayatımda hiç bir kadının yayınını açıp da izlemedim zaten abazan birisi değilim. Her gördüğüm kıza düşmem. Sadece bugüne kadar samimi bulduğum, oyun performansı ve muhabbeti iyi olan amatör yayıncıları izledim.
Ya kadınlar meme kalçayı, erkeklerin sürekli biz kalça seviyoruz meme seviyoruz diye dergilerde gazeteler de bas bas bağırmasından sonra kadınlar daha çok kullanmaya başladı. Bu bir gerçek eskiden kadınlar poposunu küçültürdü koca popolu demesinler diye şimdi büyütüyorlar demem o ki kadınlar bunları silah olarak kullanıyor erkeklere karşı güzel olan kadın bile güzelliğine değil memesine güveniyor yazık.
Kızlar bu açıdan çok şanslı yayından para kazanmaları çok kolay giyinik konusunu biraz söyle yapayım da gelsinler gibisinden ben gitmiyorum ama 😄 nympea ya bi ara bakmıştım 😏
O saçma yayınları izleyen kişilerin genelde IQ seviyesi bir muhabbet kuşu ile neredeyse eşit olduğundan dolayı aklı sadece abazaliga çalışır! Ondan dolayı kızların yayınlarının tutmama ihtimali yok! Birde dekolte kullansın yayına yığılma olur...
Mesela hikaye tabanlı oyunlarda duygusal seçimler yaptıkları için olabilir. Erkek gamerlar oyunda ellerine silah aldıkları an kendilerinden geçip absürt seçimler yapıyorlar ve izleyiciyi sinirlendiriyorlar.
Basit strateji seks sells. Bu tip işlerden para kazanabildikten sonra gamer girl furyası çıktı başımıza. Yani onlara da bir şey diyemeyiz sonuçta hot tub yayınına izin veren sözde oyun platformunun olduğu yerde gayet normal bir durum.
Pqueen bahsettiğin yayıncı. Görselde ki gacı yabancı yayıncı. Pqueen dişiliğiyle değil sohbetiyle muhabbetiyle tutuluyor daha çok 😃 samimi bir insan ahshas