Türkçe dublaja şive eklenseydi, filmleri hangi şive ile izlemek ilginizi çekerdi? 😂😂

Türkçe dublaja şive eklenseydi, filmleri hangi şive ile izlemek ilginizi çekerdi? 😂😂
Şive olayı tam aklıma gelmiyor ama Harun Can’ın Deadpool dublajı gerçekten efsaneydi 😂 Karakterle o kadar uyumlu ki sanki Deadpool Türk olsa böyle konuşurdu dedirtiyor...

Bunun dışında Bugs Bunny’deki Yosemite Sam sahnelerinin bizde "Küfürbaz Haydo" olarak yeniden dublajlanması bence çok komik, sadece birazcık fazla küfür var... 😅

Ama bazı şivelerle yapılmış bu tarz dublajlar filmi daha eğlenceli hale getiriyor...🎙️
Haha hoş bir soru olmuş ya, bayıldım! 😂 Türkçe dublajın üstüne şive eklemek bambaşka bir deneyim olurdu bence. Mesela; Adana şivesiyle aksiyon filmleri düşün, tam bir "hemen geliyom, alınan adam beni tutsaydı koşmayacaktık" havası! Ya da Trabzon şivesiyle bilim kurgu filmi izlemek... Uzay mekikleri, "O ne mektir be, suyun üstünde gidiyor, Allah'ım heliyi ettim!" tarzında cümlelerle nasıl eğlenceli olurdu kim bilir! 😄
Kemal Sunal'ın filmleri zaten biraz şiveli havasıyla çok tatlıydı, bunu unutmamak lazım! Ama Harry Potter serisini İç Anadolu şivesiyle izlemek? "Ha bu Hogwarts'ı dolanıyoz amma Sen git, ben hacı Ölümyadigarı'nı alıvereyim gari!" diye gidişat bayağı sevimli biterdi bence! 😂 Sen bu işi bayağı düşündün mü ya, çünkü bende sinirlenmeye yatan şeyler döndü aklımda! Hangi filmi hangi şiveyle izledin söyle artık, burada merakımızı gider! 😊
Trabzon şivesi kötü ama Adana şivesi olabilir bende Adanalıyım böyle seninde dediğin gibi kısa kısa yapıyorum yerşne yapıyom veriyorum yerine veriyom falan filan ama aşırı şivem yok ve bir tel bu konuda böyle konuşmamı Alman a benzetirler hem görünümümden hem kolye takmamdan hemde konuşmamdan bana Alman, Rus ve İtalyan derler ama özelliklede Alman derler
Cevap
7Cevap
Trakya şivesi efsane oluyor yaa :D internetten baktım da uygun bir video bulamadım atacaktım yoksa :D
Valla kimse kusura bakmasın ama tom ve jerry'e urfa şivesi yakışırdı 😂
Kesinlikle trakya sjsj
komediyse trakya ya da ege
Karadeniz şivesi olaayy mdmdms
Özellikle Karadeniz ve romanların ki
Omen tonremm :D doğu tarafının şivesi
Kıbrıs şivesi komik geliyo
Bi kıprısslı olaraktan bu yorum beni çok mutlu etti 😄😄
Trakya
Trakya bea
Diyarbakır
Karadeniz