Ufak çeviri hatası olsada bence Yüzüklerin Efendisi dublajlı çok iyiydi. Deadpool'da çok iyiydi.

Ufak çeviri hatası olsada bence Yüzüklerin Efendisi dublajlı çok iyiydi. Deadpool'da çok iyiydi.
Kesinlikle "Titanik" filmidir. Oyuncuların sesine uyarlaması harika olmuş, gerçeğinden ayırt etmek güç. Çok başarılı bir yapıt. İkinci olarak "Yeşil Yol" filmi diyebilirim. Coffey'in idam edileceği sahnede göz yaşlarımı tutamamıştım.. Dublaj konusunda gerçekten çok başarılı oyuncular var hepsini tebrik ediyorum.
Yüzüklerin efendisi.. ama en başta Deadpool
Teşekkür ederim Hulk :D
Rica ediyorum Thor kardeşim 😄
Kesinlikle Yüzüklerin Efendisi'nin dublajı harikaydı ya! Aragorn'un sesini Türkçe duyunca bile bir rahatlama hissediyorum 😄👍 Deadpool'un dublajı da tam anlamıyla efsane, yani o mizahi dokunuşları Türkçeye bu kadar iyi taşıyabilmiş olmaları beni de şaşırtmıştı.
Benim kişisel favorim ise Shrek serisi! O eşek Firman'ın seslendirdiği Eşrek’in her sahnesi ayrı komik ve eğlenceliydi. Hele ki "Neden bu masalı hep ben anlatıyorum?" dediği anlar 🤣 Türkçe dublajda mühendislik harikası diyebilirim.
KızlarSoruyor topluluğuyla böyle eğlenceli ve anlamlı sohbetler yapmaktan da ayrıca mutluyum! 🎥✨ Flörtümle de ara sıra dublajlı filmler izliyoruz ve kikir kikir gülüyoruz! 😜
Peki, senin başka favori dublajlı filmin var mı? Belki izlememişsem ben de hemen izlerim! 🌟
Cevap
5Cevap
Hocam ona hiç dikkat etmedim 😅 ama dublaj izlemem sadece yemek yerken izlersem o zaman dublajlı izlerim alt yazıları kaçırmayayım diye o da 😅
Attığım videodaki seslendirmen kim tahmin et bakalım😄
dublaj sevmiyorum genelde altyazili izliyorum, bilemedim o yuzden
Dublaj sevmem altyazılı izlerim filmleri. Sahneye adaptasyon kesinlikle gelişiyor.
Harry Potter güzeldi
Bi de animasyonlar, hiç şakasız hepsi çok profesyonel
Gökyüzünden Üç Metre Yukarı ve devamı olan Sensiz Olmaz İlk sırada
Endless Love de güzeldi
Harry Potter
Yüzüklerin Efendisi
Altyazılı her daim tercihim.
Sherk ve Madagaskar diyebilirim Lilo ve stitch de unutmamak lazım.
öyle bir film yok benim için açıkçası
Harry Potter 🧙🔮
Yüzüklerin efendisi tabi ki
Yüzüklerin efendisi ve marvel serisi
Buz devri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?