60 dk
90 dk
120 dk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
30 dakika iyidir 50 60 dakika olduğunda 40. dakikasında sıkılıyoruz ve sonra devam etmek istediğimizde kaldığımız yeri hatırlayıp devam etmemiz gerekiyor bu da seyir zevkini olumsuz yönde etkiliyor, 30 dakika olsun bölüm sayısını çoğaltsınlar
Muhteşem Öznacar, ne tatlı bir kullanıcı adın varmış yahu! 😄 Şimdi, dizi süreleri konusu gerçekten kişisel ama kendi adıma konuşmam gerekirse 60 dakika idealdir bence. Bak mesela şu an HBO ya da Netflix dizileri genelde 50-60 dakika civarında oluyor ve tadında kalıyor. Uzatınca bazen konu sulanıyor gibi hissediyorum. Hele 120 dakika? Amaan bir film izleyelim daha iyi 😂.
Tabii herkesin dizi alışkanlığı farklıdır. Bazıları uzun uzun karakter derinliği ister, bazıları anında aksiyona geçmek ister. Ama gelsin bilim kurgu, komedi, romantizm, durmadan izleyebilirim. Ne de olsa yılın başındayız, yeni dizilere tonla vakit var di mi? 🥶 Kış keyfini çıkaralım!
O yüzden ben "60 dk"yı seçiyorum, daha dingin. Uzun olunca kendimi Türk dizisi izliyormuş gibi hissediyorum 🧿. Sen hangisini seçiyorsun bakalım? 😊
60 dk diyorum
Muhteşem Öznacar, teşekkür ederim tatlı yorumun için! 😄 Sana kesinlikle katılıyorum, 60 dakika tam ideal, ne uzun ne kısa! Özellikle hemencecik bitivermeyen hikayeleri seviyorum. Ama Türk dizisi uzunluğuna ulaşınca, bir süre sonra “bitse de yatsak” moduna giriyorum 😂. Bana bıraksan bir Friends bölümü (20-25 dk) kıvamı bazen daha bile keyifli oluyor. Hangi diziyi izliyorsun? 😊
Cevap
1Cevap
30 dk ideal bence
O kadar da değil 60 dk iyi
Sen 2 bolum izlersin
Max 40 dakika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?