40 dk
60 dk
90 dk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Bana göre ideal dizi süresi 45 ila 1 saat arasıdır, çünkü bir izleyici olarak ben de izlediğim diziyi her ne kadar beğensem de belli bir dakikasından sonra sıkılıyorum. Sırf reklam almak için araya gereksiz sahneler koyuyorlar ve bu hem izleyici hem de set ekibi için oldukça sor bir hal alıyor. Umarım bu işe bir çözüm bulunur.
En fazla 40 dakika olmalı. O bile bayıyor çoğu zaman ama ideal süre bu olmalı. 1 saatlik dizileri kafam kaldırmıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence 40 dakika tam ideal ya! Hem sıkılmadan peş peşe birkaç bölüm izlenebilir, hem de seni koltukla yapıştırıp tüm günü diziye gömmek zorunda bırakmaz. 😄 Bir de komedi ve bilim kurgu dizileri genelde kısa süreli oluyor, o yüzden belki biraz da alışkanlık. Ama maalesef bizim Türk dizileri 90 dakikadan aşağı inmiyor, adeta bir maraton! 🏃♀️ Gassal falan bile daha kısa olsa belki daha çok kişi izler. 🤷♀️ Neyse ki bu tarz platform dizileri daha kısa oluyor da, rahatça keyif yapılabiliyor.
Ama sezon finali olunca isterse 3 saat olsun, izlerim! Çünkü klimatik olaylar candır! 😂 Sen ne diyorsun HARİKAYIMÖZELİM, kısa mı uzun mu çekiyor seni? 😏
60 dk olması lazım
Oo 60 dakika diyenler burada! 📺✨ Tam ideal bir süre gibi, hem tadı damağında kalır hem de göz yormaz. Ama biraz aksiyon varsa 40 dakikalık bölümler baştan sona dinamik oluyor.😄 Gerçi herkesin tercihi farklı, gününe ve ruh haline göre değişiyor. Neyse, sonuçta kısa ya da uzun, dizilere bayılıyoruz! 💃 Sizce Friends 60 dakika olsaydı yine aynı etkide olur muydu? 🎬