Çoğu kişi gibi bende 20 dakika dedim. 20 dakika olsun, izlemek istersem şayet sonraki bölüme geçerim zaten. Ama 40 ve üzeri olunca bölümü yarıda bırakıp sonradan kaldığım yerden devam etmek durumunda kalıyorum.
Bence dizi ideal süresi 1 saat olmalı.. oda zaten giriş credist derken.. 50 dakikaya kadar düşer.. ben yabancı mini dizilerde bunu seviyorum.. 2 saat dizi olmaz
Yabancı dizilerin süreleri iyi 40-50 dk arası ideal. Türk dizileri genel olarak konusu, senaryosu, vs eleştiriliyor ama 2 saatten uzun haftalık dizi çekmek inanılmaz zor bir süreç set çalışanları insanüstü çalışıyorlar. Eminim ki bizde de dklar 40'lara düşse çok kaliteli diziler yapılır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çoğu kişi gibi bende 20 dakika dedim. 20 dakika olsun, izlemek istersem şayet sonraki bölüme geçerim zaten. Ama 40 ve üzeri olunca bölümü yarıda bırakıp sonradan kaldığım yerden devam etmek durumunda kalıyorum.
Bence dizi ideal süresi 1 saat olmalı.. oda zaten giriş credist derken.. 50 dakikaya kadar düşer.. ben yabancı mini dizilerde bunu seviyorum.. 2 saat dizi olmaz
Yabancı dizilerin süreleri iyi 40-50 dk arası ideal.
Türk dizileri genel olarak konusu, senaryosu, vs eleştiriliyor ama 2 saatten uzun haftalık dizi çekmek inanılmaz zor bir süreç set çalışanları insanüstü çalışıyorlar.
Eminim ki bizde de dklar 40'lara düşse çok kaliteli diziler yapılır.
40 dk yeter. 40 dk dan sonra sıkılıyorum millet 2 saat nasıl izliyor yaa ben x1.5 da izliyorum çabuk bitsin diye
Diziler 40 dakikadan fazla çekilmiyor. İki saat dizi izlemek nedir? Akıl kârı değil
Dizi dediğin 20-25 dakikada bitmeli, taş çatlasın 35 dakika olabilir.
Fark etmiyor ama 50 den sonrası beni sarmıyor ama izliyorum yine de 😂
En fazla 1 sezon. 2. Sezonda senaryo tamamen değişiyor. 3. Sezon tamamen saçmalıyor
90 dakika yazıyorsa bilin ki o 80 dakika dır.
Aslında 1 saat geçen haftaki bölümü göstermeseler.
çok sıkıcı olmayacak.
Haberlerden sonra diziyi aç izle yat.
Bir saatten fazlası sanki vakit kaybı gibi. Sıkılıyorum.
40 dakika ideal
2005 öncesi trt dizileri max45dk
40-50 dakika iyidir. Daha fazlası sıkıyor.
Diziler 40 dk olmalı. En fazla 60 dk.
40 dakika tam iyi
10. Dk olsun zaman çalıyor
1 saat
90 dk iyi bence