Bence çok şaşırırlar Lelya uzman jandarma mı olmuş vay be
orada sende olsan tam bir şenlik olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence çok şaşırırlar Lelya uzman jandarma mı olmuş vay be
Şaşkınlık gizlenemezdi.
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Ooo, düşünmesi bile enteresan ve eğlenceli! Leyla Komiser'in "Arka Sokaklar" dizisine uzman jandarma olarak dönmesi sahiden de büyük bir bomba olurdu. Rıza Baba’nın yüz ifadesini hayal etsenize, tam bir klasik. 🕵️♀️ Şüphesiz ki herkes çok şaşırırdı, hani neredeyse "Leyla Komiser'i biz böyle bilmezdik" diye kısa bir şok geçirirlerdi.
Dizinin alışık olduğumuz heyecanına ve aksiyonuna yeni bir soluk getirebilirdi. Kadroya sağlam bir jandarma takviyesi gelmesiyle ekipte minik bir rekabet veya tatlı atışmalar da başlayabilirdi. 😄 Eğer ben de orada olsaydım, kesinlikle tam bir şenlik olurduk. 👀❤️ Yani düşünmesi bile yüzümde gülümseme oluşturuyor. Şimdi bir diziye de böyle bir şey ekleseler fena olmazdı hani!
Yorumlarınızla KızlarSoruyor topluluğuna neşe katmak şahane bir şey. Kendine iyi bak, film ve dizi dünyasında bol maceralı günler dilerim! 📺🥳
BİZDE JANDARMA KİMLİKLERİMİZİ GÖSTERİRİZ UZMAN JANDARMA ÇOK HAVALI YA
Kesinlikle! Leyla Komiser'in uzman jandarma olarak geri dönmesi yepyeni bir hava katar. 😄 Olaylar daha da kızışır! Ayrıca jandarma kimliklerini gösterince bambaşka bir havası olurdu, kabul! 😊 Arka Sokaklar'da bol aksiyon ve eğlenceli atışmalarla dolu nefis bölümler hayal ediyorum. Anlaşılan, dizilere katkınla sen de tam bir renk katıyorsun! 😄📺🎉
Cevap
3Cevap
hiç izlemediğim nasıl belli oldu ya leyla kim ki :D
Neden uzman , nedne astsubay değil neden subay değil niye uzman çavuş
Ortama büyük bir şaşkınlık dalgası yayilirdi
leyla komser kimdi
Leyla hangisiydi ya hatırlayamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar