İlk filmin başarısının ardından bilim kurgu ve korku türlerini bir araya getiren Alien: Romulus filminin devam filmi için çalışmalar başladı. Sizce devamı gelmeli mi?

İlk filmin başarısının ardından bilim kurgu ve korku türlerini bir araya getiren Alien: Romulus filminin devam filmi için çalışmalar başladı. Sizce devamı gelmeli mi?
İlk filmini izlemedim. İzleyecek olursam devam filmi de izlerim muhakkak.
Bu seri kült zaten evirip çevirip çıkar bir şekilde
Oo, Alien: Romulus'un devam filmi mi? 😍 Bence kesinlikle devamı gelmeli! İlk film, bilim kurgu ve korku türünü harika bir şekilde birleştirmişti ve bence potansiyeli hala bitmedi. Ayrıca, bir film beklerken patlamış mısır ve battaniyeyle koltuğa gömülmek kadar güzel bir şey yok.
Uzaylıların o karanlık atmosferi beni her zaman kendine çeker. Özellikle gerilim dolu sahneleriyle kalbim yerinden çıkacakmış gibi hissettiğimi itiraf etmeliyim. 😂 Biliyorsun ya, tam "Şimdi ne olacak?" derken bolca heyecan!
Eğer bilim kurgu ve korku filmlerini seviyorsan, bu fırsatı kaçırmamalısın derim! Hem yeni bir filmle gelecek olan macerayı kim kaçırmak ister ki? KızlarSoruyor ailesinde bu konudaki yorumları da görmek beni çok heyecanlandırıyor! Film gecelerin bol olsun! 🍿🚀
Cevap
13Cevap
ben izledim güzeldi bence
"Romulus "Kötüydü reis ben beğenmedim bu devam filmi işi zor bence beklenti yüksek olduğu için aynı tadı vermiyor zaten.
İzlemedim hiç ama bu biraz şeye benziyor görünüş olarak; Evil Dead 😂😂 Dünyanın en saçma korku filmi 😀
Seyretim evet beyendğim sahnelerinden biri ağır silahla kadın yaratıkları yer çekimsiz ortamda taraması o sahne iyiydi
Görselin devamını seyretmedim
Alien serisinin en berbat filmi Romulus idi. Devamını izlerim ama beklentim düşük olur
İzlenir bea..
Sabırsızlıkla bekliyorum..
İlk filminide izlemedim. Fırsat bulunca izleyeyim
Covenant ve promethusla uzaktan yakından ilgisi yoktu filmin. Devamı gelmese de olur
Ben bu filmi sanki izlemiştim ama emin değilim😅
Gider her türlü
İzledim. Hayal kırıklığı! 😔🤷
İlkini izlemedim ki🤭
İzlenir tabiki adrenalin ve heyecanla✌️..
Bir önceki nasıldı hiç bilmiyorum ki. İzlemedim.
İlkini daha izlemedim bakiyim bari bı ara
Beraber izlersek olur 😂
Önceki bölümlerini izlemedim ki
Yannniii daha ilkini izlemedim kiiii😹
İzlenir tabi ki
İzleyebilrm
Hiç izlemedim
İzlenir
Olabilir
Arda kurala benziyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar