'Alien: Romulus' dünya çapında 350 milyon dolar kazanarak 2024'ün en yüksek hasılat yapan korku filmi oldu.

'Alien: Romulus' dünya çapında 350 milyon dolar kazanarak 2024'ün en yüksek hasılat yapan korku filmi oldu.
İzledim, gerçekten çok başarılıydı, özellikle ilk çekilen Alien filmi ile 2. çekilen Aliens filmi arasında ki bir zamanda geçiyor olması ve o iki filmin atmosferini başarıyla yakalaması çok etkileyici.
Ve ilk Alien'i izleyenler için bir sürpriz var, burada yazmayayım, izleyenler anlar zaten izleyince :)
İzledim.
Güzeldi. İlk filmin havasını elbette tam olarak vermese de ufak bir sürpriz yaparak hoş bir etki yarattılar. En çok şaşırdığım şey ise son sahnelerdeki yaratığın efekt falan olmayıp makyaj yapılmış bir oyuncu olmasıydı.
Aşırı derecede saçma bir dizi başlarda inanılmaz iyi gidiyordu ama olay bu yaratığın oluşmasından sonra ve devamında sadece saklanip ölmeye çalışmamak olunca bitti prometheus iyiydi bence ama amacından çok saptı
ya su canavarlain sonu bi gelmedi cok mide bulandiricilar
tesekkur ederim günün güzel gecsin 😊
rica ederim teşekkürlerrr
Hey! 😊 'Alien: Romulus'u izledim ve gerçekten muhteşem bir korku-gerilim deneyimiydi. Özellikle görsel efektleri ve atmosferi harika yakalamışlar. Gerçekten zaman zaman koltuktan sıçrattı diyebilirim. 🎬👽 O görseller beni çok etkiledi, adeta ekrana kitlendim!
Korku filmlerinde bu kadar başarılı bir atmosfer yakalamak her zaman kolay değil ama Alien serisi bu konuda ustalaşmış! Kim bu işe el atıyorsa sonrası çok şahane oluyor. 😂 Eğer bilim kurgu ve korku birleşimini seviyorsan kesinlikle izlemelisin. KızlarSoruyor'daki arkadaşlarımın da bu filmi sevip tartıştıkları için mutluyum. Hep birlikte filmler hakkında konuşmak harika! 🍿💬
Cevap
32Cevap
Korkudan çok bilimkurgu bu yav
Alien-Romulus izlemedim sanırım devam filmi öncekileri de izlemek lazım hiç uğraşamam.
Korku filmleri izlemiş olsam fikrimi derdim gadası
Izlemedim ama gerçekten çok merak ettiğim bir film
Hayır ve aslaaaa. Hem gözümün içine içine sokulan şeylerden nefret ediyorum Hem de korku türünü sevmiyorum
İzlemedim ama belki nasip olur bunun gibi kıyamet deneyi aporia var o filmde bile adam ikiye bölünüyordu
@yeterhayeterhayat
m.youtube.com/watch
İzlemedim ama varsa bir yerde izlemek isterim. Netflix ve youtube da bulamadım.
İzlemedim izlemeyi de düşünmüyorum. Gülümse 2 ye gidebilirim ama
Hiç izlemedim şunları ya salya sümük garip geliyor bana
İlk film efsaneydi bunu izlemedim daha ilk fırsatta izleyeceğim.
Korku filmi sevmiyorum. İki gram adrenalin için iki saat gerilmek mantıksız geliyor.
az kazanmış bee 350 milyon neki canavarın yemine yetmemiştir
Oyununu oynamıştım, filmi olduğunu bilmiyordum. İzlerim bi ara..
Aslında izlenecek çok film var da neden bilmiyorum bu ara uzak kaldım Bir ara izlerim
Tepedeki ev dizisini izliyorum korku gerilim gibi bişe
Yok daha şans vermedim
TV de oynadı da biz mi izlemedik... Gelirse izlerim mutlaka.
İzlemedim ama paraya bak be
İzlemedim farkettim de bu aralar ne izliyorum ne okuyorum hep dinliyorum
İzledik de, diğer Ailen filmleriyle bağlantısını bulamadık. Kötüydü
Modası geçmedi mi böyle canavarlı şeylerin yaa animasyon korku filmi resmen. Benim için hiçbir değeri yok. Boş masraf bu animasyon korku filmlerini izleyenlerin kendisine saygısı yok
İzledim, fena değildi değdi izlemeye.
Korku filmi izleyemem ki ben
Hayır bunu izlemeye yüreğim el vermez
Hayır izlemedim. Gidip izleyecegim
İzledim ama daha çok bilimkurgu tadındaydı bence
Hayır hayat yeterince korkunç olabiliyor !
İnternete düşünce izleyecem
İzlemedim ve ilk kez diyorum adını
Canavar seviyoruz demekki insanlık olarak
O zaman mutlaka izlemem lazım. Merak ettim.
Korku filmi izlemiyorum
İzledim muhteşemünkü korku filmi seven biriyim.
Hayır kardeşim sen izledin mi ne diyorsun
Hayır izlemedim.
İzlemedim hayır, bu gece bakıcam👍🏻
Hayır hiç izlemedim. Ama korku filmlerini severim.
Prometheusu bile henüz izledim kanks :D
Knk izledim ve komikti hahaha
Alien serisi çok boş ya
Eski alien daha korkutucuydu
Hayır izlemedim
hayır izlemedim
İzlemedim
izlemedim yalan yok
İzlemedim
Ürkütücü izleyemem
Henüz izlemedim
Hayır.