Diziler & Filmler 3 ay TV karşısında uyuyakalıyor musunuz? вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2214 TV karşısında uyuyakalıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 36 kişi beğendi
m Bihteeerrr Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 3 ay Diziler & Filmler konusunda 441 cevap paylaştı. Evet tabletim baş ucumda hemen, izlerken uyuyakalırım çoğu kez uyumak için açar şömine sesiyle uykuya geçerim. 🔥 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 3 ay Diziler & Filmler konusunda 728 cevap paylaştı. Evet bazen uyuklayabiliyorum çok yorgun olduğumda bu aralar fazlasıyla yaşıyorum 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 3 ay Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır kalmıyorum eskidendi o 😂 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 3 ay Diziler & Filmler konusunda 387 cevap paylaştı. Yorulmuşsam kalabilirim🐱 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 58% 3 ay Bunu genelde kışın yaşıyorum. Gerçi ben uzanarak bir şeyler izliyorsam yine uyuyup kalıyorum. Başım yastığa değsin yeter ki. 1 2 Yorumla вуηαяcσѕ 3 ay Benim akşam 9 da yaşadığım şey gibi Yorumla LEYYA_GS 3 ay Kısmen :)) Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Diziler & Filmler konusunda 388 cevap paylaştı. Hayır uyuyacağımı hissettiğim an kapatıyorum, ışıkta ve seste yatabilen biri olmadığım için sonrasında uykumun bölünmemesi için önlemimi alırım 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 3 ay Diziler & Filmler konusunda 372 cevap paylaştı. Bazen okadar yorgun oluyorum ki eve gelip yemeyi yiyince nereyi bulsam orada uyuyup kalıyorum kül kedisi gibi 😂😂 bir saat şekerleme yapınca kendime geliyorum iyi geliyor 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% 3 ay Diziler & Filmler konusunda 638 cevap paylaştı. Yok, uykum gelince yatağıma geçerim. Rahatıma çok düşkünüm. 2 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Su uyur ben uyumam kontrolü elden bırakmayı sevmiyorum. Tv karşısı uyumak için ideal bi yer değil, her şey yerli yerınde olmalı buna ben de dahil. 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 40% 3 ay Evet genelde ben tv karşısındaki özellikle bir koltuk var bizde uyutan koltuk koydum adını ben dahil eve gelen misafir bile olsa uyuya kalıyor😂😂😂 1 0 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Diziler & Filmler konusunda 819 cevap paylaştı. Televizyon olmadan uyuyamam 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 3 ay Diziler & Filmler konusunda 788 cevap paylaştı. Yok benim uyumam planlıdır herşeyi kapatıp öyle uyurum. 1 0 Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% 3 ay Pek tv izlemiyorum. Genelde müzik dinlerken uyuyakalıyorum 1 0 Yorumla
Excitementanil4511 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Hayır kalmiyorum direkt odada iken PC basinda kaliyorum 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 3 ay Diziler & Filmler konusunda 539 cevap paylaştı. Hiç sevmem uyuyakalmayı. Uykum gelirse TV yi kapatırım. 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 3 ay Diziler & Filmler konusunda 371 cevap paylaştı. Herzaman ya hep izlediğim filmler yarım kalıyor bu aralar 😀 1 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Nadiren de olsa evet. Artik eskisi kadar tv izlemiyorum. 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 3 ay Tv izlemiyorum ama izlesem kalırdım kesin çünkü mesaj atarken bile uyuya kalabiliyorum. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Diziler & Filmler konusunda 468 cevap paylaştı. En sevdiğim uyku mekanı hele ki şöyle 4-5 arası 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% 3 ay Bayağıdır olmadı o kadar yorgun olduğum halde. 1 0 Yorumla
Sincapi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Hayır. çocukken TV karşısında uyuya kalırsam, televizyon patlar diye korkardım. 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Diziler & Filmler konusunda 363 cevap paylaştı. uyumam o kadar zor ki yani uyuyakalsam sasirmaktan olurum 1 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 3 ay Hayır kapalı olması lazım odanın karanlık olması gerek uyuyamıyorum yoksa 1 0 Yorumla
Çocukgelişimciiks Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Eğer gün içinde yorulmuşsam çok fazla uyuyakalabiliyorum. 1 0 Yorumla
ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 3 ay Tekken dizi açıp izleyerek uyuyodum :D ama merak uyandırıyorsa uyumam 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 101 , eic 99% 3 ay Diziler & Filmler konusunda 540 cevap paylaştı. Evet, bu yüzden filmleri gündüz izliyorum artık 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 3 ay Televizyon izlediğimde huzurlu bir ortam mevcutsa evet uyuyakalıyorum. 1 0 Yorumla
m MadamLila Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 3 ay Şu an TV karşısındayım ve uykum geldi. Sanırım uyuyakalacağım. Arada öylece uyuduğum oluyor. 1 0 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 3 ay bi düşüneyim en son tv izledigimde yil bilmem kacti ama liseydi sanki 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 3 ay 00.00 a programladım bu yüzden birlikte yatıyoruz 😅😅 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 3 ay Video izlerken ya da KS de yazışırken uykuya dalıyorum 1 0 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 3 ay Valla sürekli oluyor jwjshsh bi bakıyorum sabah olmuş 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 3 ay Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tv izlemiyorum pek reis ya 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% 3 ay Telefonu yüzüme düşürüyorum genelde. 1 2 Yorumla вуηαяcσѕ 3 ay Kız Geçen gün burnum kırılıyordu Yorumla fesfs 3 ay Defalarca yaşıyorum bu durumu. Hizma dan dolayı bir kere kanamiştı😂😂😂 Yorumla
selinmisim Takip Et Xper 5 Yaş: 18 3 ay Bir ses gürültü olsun ya da tv açık olsun direkt uyurum 1 0 Yorumla
m Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 3 ay Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. 20 yıldır hep duyduğum ama hiç yaşamadığım bişi 2 0 Yorumla
nickbulamayangill Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Evet hafta içi öyle oluyor genelde 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 44 , eic 87% 3 ay Evet uyuyup kaldığım zamanlar oluyor... 1 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Hayır genelde telefon karşısında uyurum 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 3 ay Diziler & Filmler konusunda 816 cevap paylaştı. Hayır, öyle bir huyum yok.. 😂😂 1 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 3 ay Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. uyuyakalmam 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 18 , eic 100% 3 ay Diziler & Filmler konusunda 367 cevap paylaştı. ciks ben yer yadirgiyorum 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Diziler & Filmler konusunda 643 cevap paylaştı. Ara sıra evet uyuya kaldığım oluyor 😅 1 0 Yorumla
s IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 34% 3 ay Bizim evdeki tv karşısı babama rezerve 🤣🤣 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 3 ay Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Çok yorgunsam olabiliyor, az önce de oldu. 1 0 Yorumla
Yer_Altından_Notlar_ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 98% 3 ay Hayır epey zaman oldu tv izlemiyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Evet tabletim baş ucumda hemen, izlerken uyuyakalırım çoğu kez uyumak için açar şömine sesiyle uykuya geçerim. 🔥
Evet bazen uyuklayabiliyorum çok yorgun olduğumda bu aralar fazlasıyla yaşıyorum
Hayır kalmıyorum eskidendi o 😂
Yorulmuşsam kalabilirim🐱
Bunu genelde kışın yaşıyorum. Gerçi ben uzanarak bir şeyler izliyorsam yine uyuyup kalıyorum. Başım yastığa değsin yeter ki.
Benim akşam 9 da yaşadığım şey gibi
Kısmen :))
Hayır uyuyacağımı hissettiğim an kapatıyorum, ışıkta ve seste yatabilen biri olmadığım için sonrasında uykumun bölünmemesi için önlemimi alırım
Bazen okadar yorgun oluyorum ki eve gelip yemeyi yiyince nereyi bulsam orada uyuyup kalıyorum kül kedisi gibi 😂😂 bir saat şekerleme yapınca kendime geliyorum iyi geliyor
Yok, uykum gelince yatağıma geçerim. Rahatıma çok düşkünüm.
Su uyur ben uyumam kontrolü elden bırakmayı sevmiyorum. Tv karşısı uyumak için ideal bi yer değil, her şey yerli yerınde olmalı buna ben de dahil.
Evet genelde ben tv karşısındaki özellikle bir koltuk var bizde uyutan koltuk koydum adını ben dahil eve gelen misafir bile olsa uyuya kalıyor😂😂😂
Televizyon olmadan uyuyamam
Yok benim uyumam planlıdır herşeyi kapatıp öyle uyurum.
Pek tv izlemiyorum. Genelde müzik dinlerken uyuyakalıyorum
Hayır kalmiyorum direkt odada iken PC basinda kaliyorum
Hiç sevmem uyuyakalmayı. Uykum gelirse TV yi kapatırım.
Herzaman ya hep izlediğim filmler yarım kalıyor bu aralar 😀
Nadiren de olsa evet. Artik eskisi kadar tv izlemiyorum.
Bazen. Daha umut var o zaman yaşlanmamışım 😂
Tv izlemiyorum ama izlesem kalırdım kesin çünkü mesaj atarken bile uyuya kalabiliyorum.
En sevdiğim uyku mekanı hele ki şöyle 4-5 arası
Bayağıdır olmadı o kadar yorgun olduğum halde.
Hayır. çocukken TV karşısında uyuya kalırsam, televizyon patlar diye korkardım.
uyumam o kadar zor ki yani uyuyakalsam sasirmaktan olurum
Hayır kapalı olması lazım odanın karanlık olması gerek uyuyamıyorum yoksa
Eğer gün içinde yorulmuşsam çok fazla uyuyakalabiliyorum.
Tekken dizi açıp izleyerek uyuyodum :D ama merak uyandırıyorsa uyumam
Evet, bu yüzden filmleri gündüz izliyorum artık
Televizyon izlediğimde huzurlu bir ortam mevcutsa evet uyuyakalıyorum.
Şu an TV karşısındayım ve uykum geldi. Sanırım uyuyakalacağım. Arada öylece uyuduğum oluyor.
bi düşüneyim en son tv izledigimde yil bilmem kacti ama liseydi sanki
00.00 a programladım bu yüzden birlikte yatıyoruz 😅😅
Video izlerken ya da KS de yazışırken uykuya dalıyorum
Valla sürekli oluyor jwjshsh bi bakıyorum sabah olmuş
hayır tv açık kalır sonra çok elektrik parası gelir
Oo hemde cok narco eşimin kaldirmasiyla kendime geliyorum
Tv izlemiyorum pek reis ya
Kalirim bazen yeterki yastiga kafamı koyayim
Telefonu yüzüme düşürüyorum genelde.
Kız Geçen gün burnum kırılıyordu
Defalarca yaşıyorum bu durumu. Hizma dan dolayı bir kere kanamiştı😂😂😂
Bir ses gürültü olsun ya da tv açık olsun direkt uyurum
Çok fazla değil
20 yıldır hep duyduğum ama hiç yaşamadığım bişi
Çok yorgunsam kalıyorum
Bizim evde televizyon izlenmiyo🤣🤣🤣
Evet çokta güzel oluyor
O kadar ihtiyarlamadım🤪
Hiç hyum değildir.
Evet hafta içi öyle oluyor genelde
Evet uyuyup kaldığım zamanlar oluyor...
Hayır genelde telefon karşısında uyurum
Hayır, öyle bir huyum yok.. 😂😂
Evet. En sevdiğim.
Çocukken bile yaşamadım.
uyuyakalmam
Zamanlayıcı kuruyordum bi ara Tv ye 😂
ciks ben yer yadirgiyorum
Ara sıra evet uyuya kaldığım oluyor 😅
Bizim evdeki tv karşısı babama rezerve 🤣🤣
Çok yorgunsam olabiliyor, az önce de oldu.
En sevdiğim uyku şekli zaten
Hayır epey zaman oldu tv izlemiyorum.