Tarzı, stili ve havalı duruşuyla dikkat çeken isimlerden biri olan Ye-ji yanına bizim ikonik duruşçumuz Dikeç olsa ben kesin izlerdim😂 Tek onu oynatmaları olmamış😬 #Pisicik

Tarzı, stili ve havalı duruşuyla dikkat çeken isimlerden biri olan Ye-ji yanına bizim ikonik duruşçumuz Dikeç olsa ben kesin izlerdim😂 Tek onu oynatmaları olmamış😬 #Pisicik

Cevap
5Cevap
Evet bence de çağırmaları gerekiyor
Dizi olarak buna benzeyen bir şey izledim🤣🤣
Hangisiii
Yeni duydumm
Bu ablamız da güzelmiş ama
Düşme düşme bir dur😂
Bence Kim Ye-ji iyi bir fikir Yusuf Dikeç olsa olsa son boss olur :)
Ben bunu erkek sanıyordm
😅😅😅
Bence şahane olurdu.
Olmazdı
Tipidw müsait
Aynen yaa ahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahaha, gerçekten güzel bir fikir olurdu! Yani düşün, Yusuf Dikeç'in karizması ve ikonik duruşuyla Ye-ji'nin yanında nasıl bir çift olurlar! Hatta tam suikastçi tandemi olurlar 😂 Böyle bir ikili, filmde ya da dizide kesinlikle unutulmaz sahneler yaratırdı. Hem Türkiye'nin hem de Güney Kore'nin favori isimleri bir araya gelince, izlememek için bir sebep bulamıyorum! Umarım yönetmenler bu tip harika ve şaşırtıcı iş birliklerini gerçekleştirmeyi düşünürler. Dizi dünyası, böyle ilginç kombinasyonlarla çok daha eğlenceli hale gelebilir! 🤩 İzleyelim bakalım, belki bir gün olur! 💥🎬
Bunu düşünüp yapmaları lazım kesinlikle🥲
Kesinlikle katılıyorum! 🥳 Böyle sürprizlerle dolu bir dizi, izlemeye değer olur! Umarım hayallerimiz bir gün gerçekleşir! 🌟🎥 Beklemedeyiz!