Hizbullah terör örgütünün siyasi kanadi ve AKP'nin ittifak ortagi HÜDAPAR yerel secimlerde Polisimiz Gaffar Okan cinayetinde yargilanan bir kisiyi aday gösteriyor.
HÜDAPAR, Şehit Gaffar Okkan cinayeti davasında yargılanan kişiyi belediye başkan adayı yaptı. (GazetePencere) pic.twitter.com/NgMdkixdEB
— BPT (@bpthaber) January 11, 2024
Cumhur Ittifakinin Polis katillerini aday yapmasi hakkinda AKP secmeni ne düsünüyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1 HÜDA PAR secime kendi logosuyla giriyor
2 heryerde HÜDA PAR akp birlikte secime giriyorlar
3 yargılanmıs bise cıkmamıs demokratik hakı ülkedeki herkes secime seçilme hakına sahip
1 HÜDA PAR secime kendi logosuyla giriyor
2 heryerde HÜDA PAR akp birlikte secime girmiyor
3 yargılanmıs bise cıkmamıs demokratik hakı ülkedeki herkes secime seçilme hakına sahip
Anaca korkar engellersin eksik akılı
Yerli ve milliler ya yersen :)))
Sizde gördük kimlerin elini öptünüz harbi özgür özel dam partisiyle görüşmeleri açıktan devam edeceğiz diyor daha önce gizlidenmi yapıyorlardıda simdi açıktan yapacağız diyorlar
@benorila biri katili aday yapiyor :)
Yargılanmıs sonucunun ne olduğunu söylermişin
@benorila evet ceza almış ve c. Baskani affı ile salinmis :)
Ayrica 25 yıllık hukumet kapatsin dem i hdp yi :) niye kapatmıyorlar:))) apo köpeğine mektup okutmak için mi
1.15 yıl hapis istenmiş ama kanun değişikliğiyle cıkmıs
Yani cumhurbaşkanı afıyla cıktığı yalanın patladı
100 chp dam kapatma davası acmıyor dam destek verenlere elini öpmek içinmi yoksa birlikte iş tutmak içinmi hangisi
@benorila kanun değişikliği nedir :))))) ben mi değiştirdim kanunu :)))))
Chp ne kapatma davası açacak hukumet kim :)
Bak bakim chp dem adayini destekliyor mu :))))
Ama akp destekliyor hudapar i :)
Parti kapatma davalarını her parti yapa bilir hatırlatırım 2008 chp akp kapatma davası açmıştı
Ayırca kanun değişikliğinde mecliste oylama yapılır gerekirse dava acılıp iptal edile bilir yine 2008 basörtü yasağı kaldırmasına yönelik kanun uygulamasına karsı dava acmıstı
Bunu yukarıda cevabını verdim ama yinede söyleyim hudapar kendi logosuyla giriyor heryede akp desteklemiyor zamanında shp meclise girdiler simdi chp yakınlar simdi konuşmaya devam ediyorlar operaya gitmek el öpmek hatırlatırım chp belediyelere alın kürtleride biliyoruz
@benorila sen bildiğin akildanda eksik bilgide de sifirsin :))))
Kapatma davası diyorsun ülkede akepe hariç hukuk mu isliyor :)
Anayasayı tanımıyorlar
Teror örgütü hizbullahin adayi normal dem adaylari mi sana sacma :)
Diyorum ki akepe hudapar adaylarına özel kanun çıkartıp aday yapti chp dem i nerede destekliyor soyle :)))))
Bu zekasız alginiza kendinizde inanıyorsunuz:)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!