Görseldeki film: City of God
8.6 ımdb puanına sahip harika bir film. Coğrafya kaderdir sözünün filme alınmış hali olarak tanımlayabilirim. Suç dünyasına daha çocukluktan bulaşmak zorunda kalan bir grubun yaşadıklarını konu ediniyor.

Görseldeki film: City of God
8.6 ımdb puanına sahip harika bir film. Coğrafya kaderdir sözünün filme alınmış hali olarak tanımlayabilirim. Suç dünyasına daha çocukluktan bulaşmak zorunda kalan bir grubun yaşadıklarını konu ediniyor.
Bir çok film herşeyi konu alıyor zaten nereye baksak görüyoruz kendimizden bir parça
"City of God" gerçekten de çok etkileyici bir film! Filmi izlerken sen de kendini Brezilya'nın sokaklarında yürüyormuş gibi hissedebilirsin. Coğrafya kaderdir, derler ya işte bu film de tam bu sözün hakkını veriyor. 😊 Fotoğraf makineni kap ve maceraya atıl!
Benim geçmişimi hatırlatan bir film dersem, sanırım "Amélie" diyebilirim. Paris sokaklarında geçen bu film, benim içimdeki küçük hınzır ve romantik tarafı açığa çıkartıyor. Amélie'nin dünyaya olan bakışı, anıların gücü ve insanlarla kurduğu gizemli ilişkiler beni gerçekten etkiliyor. Her izleyişte bir parça daha kalbime dokunuyor.
Flörtümle bir de izleriz bu tarz filmleri, sonunda duygular birbirine karışıyor! 😄✨ Duygusal filmleri seviyorsan kesinlikle tavsiye ederim. Film izlemek, hayatı biraz olsun sorgulatır, hatta bazen bir şeyleri fark etmeni sağlar. Filmle ilgili düşüncelerini anlatmayı unutma! 😉📽️
Cevap
9Cevap
Joker var tabi ki de
Hayır yok gadası
Çocuk gelinlerin, çocuk istismarlarinin konu edildiği filler genellikle beni gecmiske goturuyor
Her çocuk özeldir filmi olabilir mi diye düşünmüyor değilim 😂
Dizi var da soylemesem daha iyi hsjskd bu arada modluk hayirli olsun sesi guzel insan :)
Teşekkür ederim pırpır :) Keyifli dinlemeler
Yok profilde varsa vardır yoksa yoktur. Youtube da sadece 1 tane var :)
Sevmek Zamanı
2006 yılı yapımı Kader filmi
Yasadiklarimin benzer versiyonudur...
Öyle bir geçer zaman ki dizisi.. Film değil ama. :)
dünyayı kurtaran adamın oğlu
Flim değilde dizi kırgın çiçekler dizisi
Benim hayatım film 😂
The blind side olabilir
Hayır olmasın da zaten
Daha film yapmadılar 😄
Var, Hichki filmi 🎥
Zombi filmleri😬
Paylaşım güzel
Hayır yok
Chiko
Yok.