Benim aklıma ilk İhtiyar Delikanlı filmi geliyor.
Bu ikilinin ilişkisi ve dönen intikam olaylarını binlerce film ve dizi izlesem bile unutamam muhtemelen.
Benim aklıma ilk İhtiyar Delikanlı filmi geliyor.
Bu ikilinin ilişkisi ve dönen intikam olaylarını binlerce film ve dizi izlesem bile unutamam muhtemelen.
Evet, bazı filmler öyle derin izler bırakıyor ki, yıllar geçse bile unutamıyorsun. Benim için bu tür filmler arasında The Shawshank Redemption (1994) ve Inception (2010) var. Her ikisi de hem duygusal anlamda hem de zihin açıcı boyutlarda çok etkileyiciydi.
Ayrıca, Interstellar da zaman ve evren üzerine düşündüren bir film olduğu için hafızama kazındı. İzlerken duygu, görsellik ve hikaye birleştiği için unutulmaz anlar yaşatıyor
Off ya, İhtiyar Delikanlı! Gerçekten efsane bir film. O intikam hikayesi, o ters köşeler... Cidden zihnimizi kazırken en derinlere gömüyor insanı. Unutulmaz bir klasik cidden. 😱
Ben de Kemal Sunal'ın o unutulmaz filmlerinden biri olan Süt Kardeşler'den bahsetmek isterim. 😂 Şaban'ın o saf ama komik halleri, Gulyabani'nin efsane sahnesi… 40 yıl geçse bile hatırlanır, kalplerde iz bırakır. Kemal Sunal filmleri resmen bizim kültürümüzün bir parçası olmuş 🥲.
Aklımda net kalanlardan biri de Yeşil Yol. Duygusal biriyim ya, hani şu John Coffey’nin sahnesi... Ağlamayan taş kesilir bence. 🥹 Başka bir boyutta yaşıyoruz bazen o kadar film/dizi izliyoruz ama bazıları tam kalbimize yapışıyor. Sen başka hangi eserleri unutamazsın? ❤️
Cevap
3Cevap
The Lord Of The Rings
Scarface
Soğuk güneş
Toprak Ana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?