Diziler & Filmler Eğer 80'li yaşları görürsem bir daha izlerim dediğiniz film hangisi olabilir? aynadakiajan Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar! Nasılsınız!Yaşlılık zor elbette kaçımız sağlıklı olarak o yaşları göreceğiz bilinmez.Eğer görürsem 80'li yaşları bir defa daha izlerim dediğiniz film hangisi olabilir? Dırım dırım dırım dıss 🤪 #aynadakiajan #aynadakiajansoruyor Eğer 80'li yaşları görürsem bir daha izlerim dediğiniz film hangisi olabilir? Cevapla Film Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Matrix Serisi olabilir. 80'li yaşlarımda büyük ihtimalle Matrix felsefesindeki her şey gerçekleşmiş olur. Ben de vayy be adamlar seneler öncesinden ne kadar ön görülü bir film yapmışlar diyerek keyiflene keyiflene izlerim.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Matrix Serisi olabilir 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Baştan sona seyrettiğim anda ilk defa seyrediyorum gibi bir his bırakan"Yeşil Yol" filmi. 1 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Her izlediğim de aynı duygular Yorumla obiralfa +1 yıl İyilik yapmayı aşılayan bir film. Bir de V FOR VENDETTA'yı eklemek isterim. Aklıma şimdi geldi. Yorumla
ahududulu_muhallebi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Diriliş Ertuğrul.Seksenler.Kardeş payı.Yeşil deniz.Baba ocağı.Dürüyenin güğümleri 2 0 Yorumla
thirdstone Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Muhtemelen izlemem o yaşta ya. Yer içer yatar sıcak bir yerde keyfime bakarım 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Sana bir sır vereceğim.Muhteşem yüzyıl... 1 0 Yorumla
YanlızAdam412 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ejderhanı nasıl eğitirsin. Küçükken izlemiştim yine de izlemek isterim. 0 0 Yorumla
hafize736 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl 7. Koguştaki mucize net.23 yıllık uaşamimda böyle film izlemedim çok seviyorum 💕 1 0 Yorumla
eternalsunhine Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Supernatural911911:Lone StarLaw and Order Special Victums 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 971 cevap paylaştı. İnşallah görmem o yaşları. 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kurtlar Vadisi 0 0 Yorumla