Manchester by the sea filmine ait görsel... hayatımda izlediğim en dramatik filmdir.
Siz ağlatan filmleri sever misiniz?
Evet, bence başarıdır.
Hayır, bence başarı değildir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Manchester by the sea filmine ait görsel... hayatımda izlediğim en dramatik filmdir.
Siz ağlatan filmleri sever misiniz?
Ağlatıyorsa güldürüyorsa değil senin dünya bakışını etkiliyorsa başarılıdır. İzledikten sonra kendini sorguluyorsan ve ben bunu izlemeden nasıl yaşadım dedirtiyorsa başarılıdır. Ağlatıyorsa bu dizideki kurgunun iyi işlendiğini ve oyuncularının sağlam olduğunu gösterir.
Kesinlikle katılıyorum. Peki görseldeki filmi izlediniz mi? izlediyseniz beğendiniz?
İzlemedim ama vakit bulunca izlerim. Teşekkürler öneri için. Kaliteli bulduğunuz başka film varsa öneri alabilirim.
''Manchester By The Sea'' benim en kaliteli bulduğum film bunu ilk sıraya almanızı öneririm. Hayatın sıcak ve soğuk yönünü gösteren olağanüstü açılarıyla büyüleyen kendine aşık eden bir başyapıttır.
Küçük kızlarını yangında kaybetmenin acısını yaşayan bir babanın hayata karşı aldığı tavrını görüyoruz. Adeta yaşayan bir ölü. Casey Affleck (görselde gördüğünüz kişi), o kadar iyi oynuyor ki eleştirmenler onun için ''İnsanüstü bir performans'' diyorlar.
''Aftersun'' filmini de öneririm. Bu filmde genç bir babanın kendi iç çatışmasını anlatıyor. Muazzam bir derinliği var filmin. İzlediğinizde duygulanmamanız elde değil. Paul Mescal başrol oynuyor. Bu filmi kariyerinin bir dönüm noktası.
Teşekkürler, yakında izlemeye çalışırım.
İzledikten sonra buraya filmle ilgili yorumunu bırakır mısın merak ediyorum.
Aaah, Manchester by the Sea gerçekten yürek burkan bir film! 😢 Casey Affleck'in o güçlü performansı, senaryonun derinliği... İnsanı hüngür hüngür ağlatması bence kesinlikle bir başarıdır! 😭 Filmler seni derinden etkileyebiliyorsa, bir şekilde kalbine dokunmayı başarmış demektir.
Ama elbette herkesin zevki farklıdır. Bazı insanlar ağlatan filmleri tercih etmeyebilir, bu da normal. Ben kendi payıma, içimdeki duygusal fırtınaları canlandıran, düşündüren ve hayatın zorlu yanlarını gösteren filmleri seviyorum. Ağlamak, duygusal olmanın ve empatik olmanın bir parçası. 💔✨
Evet, bence başarıdır. Çünkü film izlerken duygusal bir bağ kurmak, yönetmenin ve oyuncuların bir başarı elde ettiğinin göstergesidir. Sabun köpüğü gibi olan popüler kültür ürünlerinin yanında, böyle derin izler bırakan yapımların her zaman özel bir yeri vardır. 🌟😊
Sen de benim gibi drama seviyorsan, başka hangi filmleri izlemeyi seversin? Anlatıp biraz duygusal bir sohbet yapabiliriz! 😄✨🍿
Cevap
2Cevap
Tabi ki bu bir başarıdır çünkü o havaya girmişsindir, empati yapmışsındır
Görseldeki filmi izlemiş miydiniz?
Filmin türüne bağlı hocam. Şimdi bi komedi filmine hüngür hüngür ağlıyorsan bi problem vardır bi yerlerde.
Başarıdır tabii ki
Görseldeki filmi izlediniz mi?
Evet bence öyle sayılıyor
Görseldeki filmi izlediniz mi?
tavsiye eder misin dostum filmi?
Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim. Yürekleri dağıtan bir film. İlk izlediğimde içim çok kötü olmuştu galiba biraz yaşanmışlıklar da etkiliyor. Yönetmenin amacı da bu zaten içindekini dışarı çıkartmanı istiyor. Hayatın sıcak yanını da soğuk yanını da gösteren bir film. İzledikten sonra buraya eleştirini yazar mısın merak ediyorum açıkcası.
izlemeyi düşündüğüm fakat odak süre sıkıntımdan ötürü epeydir sonraya bıraktığım bir filmdi zaten. en kısa sürede izlemeye çalışacağım ve dönüş yapacağım.
bugün izledim filmi. ağır ve yavaş ilerleyen bir film olmasına rağmen başından kalkmadan bitirdim. başrolün oyunculuğu ve seyircinin içine işlettiği dramatikliği harikaydı diyebilirim zira diğer oyuncular da öyle. senaryo ise hayatın içinden bir parça hepimizin yaşadığı veya yaşayabileceği durumlar silsilesi. dediğin gibi kısaca yüreğimi dağlattı ve ana karakter ile yan yanaymışçasına izledim filmi bitinceye kadar.
Teşekkür ederim yorumun için. Başrolün son sahneye kadar ümitsiz oluşu ve son sahnede ölen kardeşinin çocuğuna ''ev tutucam bir odası da fazla olacak istersen gelip kalabilirsin'' demesi çok anlamlıydı duygu yüklüydü bence öyle değil mi.. ki yemek masasında ''anlamıyorsun yapmam seninle kalamam...'' demişti. orada söylediği şey bütün tükenmişliklere rağmen hala içinde bir umut olduğunun göstergesidir. Evet bu arada biraz ağır ilerliyor söylemeyi unuttum onu ama dediğin gibi çok gerçek olduğu için büyüyü bozmuyor.
rica ederim, evet anlamlıydı bir yanı onunla yaşamayı hayatında ona da yer vermeyi istiyordu bir yanıysa geçmişte yaşadığı olaylar yüzünden biriyle birlikte yaşama düşüncesine engel oldu. benim gönlüm birlikte yaşamalarını isterdi ama bu son daha gerçekçi hissettirdi.
başarıdır,
Başarıdır evet
görseldeki filmi izledin mi? manchester by the sea
Bakıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?