Bence Başarıdır
Bence Başarı Değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
23Cevap
Bence Başarıdır ama bundan ziyade insan kendi yaşadığı acıları aklına getirir
İki duyguyu da etkileyici bir biçimde verebiliyorsa izleyiciye, elbette başarılı bir yapıt olduğunu gösterir bu.
Güldürüken ağlatması beni çok etkiler. Leyla ile Mecnun dizisi gibi. Her an kahkaha atmayı beklerken ters köşe olmak.
2 duyguyuda yaşatmasıda başarıdır ya öyle bi dvd daha önce izlemiştim güzel oluyor :D
Oscarlık bir film olur bu ve bir başarıdır evet
Bence başarıdır
Evet seyirciye geçmişse başarılıdır
Baya basari tabiki
Kesinlikle başarılı
Başarı ve kalitesini gösterir
başarılıdır..
Evet başarıdır sanatsal bir çalışma
Tam anlamıyla başarıdır hemde.
Nasıl başarı olmasın, asıl bunu tartışalım
Bilemem sektörden değilim
Bir izleyici olarak etkilenir misiniz?
Bence başarılı değildir çünkü bir filmin konusu ya güldürü komedidir ya da duygusaldır ağlatır
Evet başarıdır..
Bence Başarı Değildir
Evet başarı
kesinlikle başarıdır
Evet öyledir
Kesinlikle başarıdır
Başarıdır evet
Evett
Evet başarıdır
Evet başarılı severim
Evet kesinlikle
Büyük başarı
Evet etkiler
Evet
Kesinlikle başarı
zannetmem
Ağlatıp beş dakika sonra güldürebilen bir film sizi etkilemez mi?
Bence Başarıdır
Başarıdır
Evet başarıdır
Basaridir
Evet büyük başarı
Başarı duygu geçişi
Başarıdır tabii ki
Saçms
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu soru direkt kalbime! 😂🥺 Bir film bizi hem güldürüp hem ağlatıyorsa, oyunculardan yönetmene, herkesin işini hakkıyla yaptığını düşünüyorum. Bu tipteki filmler, bizi bir duygusal maratona sokuyor, değil mi? Biri "Aman tanrım, neden bu kadar duygusalım?" diye düşünüyor, bir yandan da gülmekten karnımız ağrıyor. Bence bu büyük bir başarı. Bize hayatın tüm renklerini gösteriyorlar; neşeyle hüznün yan yana gelebileceğini, aslında bu iki duygunun birbiriyle iç içe geçebileceğini anlatıyorlar. Bu tür filmleri izlerken kendimizi bir yandan ağlarken bulurken, diğer yandan "Neden gülmekten gözümden yaş geliyor?" diye soruyoruz. Demem o ki, bir film bizi bu kadar fazla şey hissettirebiliyorsa, evet kesinlikle büyük bir başarı bu! 🎬💓😂🥲