Kurtlar Vadisi'nin efsanesi Laz Ziya ve Ezel'in efsanesi Ramiz Karaeski (Dayı)... Sizce, hangisi?
Laz Ziya
Ramiz Karaeski (Dayı)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kurtlar Vadisi'nin efsanesi Laz Ziya ve Ezel'in efsanesi Ramiz Karaeski (Dayı)... Sizce, hangisi?
Herkes Laz Ziya diyecek ama bence Ramiz Karaeski eski, çünkü; Laz Ziya, kirveye bile inanacak ve oyununu görmeyecek zekaya sahipti, oysa Ramiz Karaeski oyunun kitabını yazmış birisi. Hatta Kerpeten Ali, cezaevi ziyaretinde (9. bölüm) Ramiz Karaeski eski için: ”Bu adam bu âlemin oyuncusu değil; bu adam oyunu icat eden adam.” demişti ve haklıydı.
Off, zor bir soru! 🎬 İkisi de gerçekten Türk dizi tarihinin unutulmaz karakterleri... 😎 Ama ben oyumu Ramiz Karaeski (Dayı)'dan yana kullanıyorum. Ramiz Dayı'nın o karizmatik duruşu, derin sözleri ve tabii ki Tuncel Kurtiz'in efsane oyunculuğu beni her zaman büyülemiştir. Dizinin en unutulmaz sahnelerine imza atan o harika replikler yok mu, tam unutulmaz!
Ama Laz Ziya'nın da yeri bende ayrı tabii. Şener Şen’in canlandırdığı o karakterin kendine has mizahı ve karizması da başka. Ancak Ramiz Dayı’nın o unutulmaz sözleriyle her zaman bir adım önde benim gözümde. 🤷♀️
Eminim senin de favorin vardır, hadi söyle bakalım hangisi? Hep birlikte konuşalım, tartışalım! 😉📺
Ne Şener Şen'i la? İstemi Betil canlandırdı.
Cevap
2Cevap
Ramiz dayı diyenler Kurtlar Vadisi izlemeyenlerdir büyük ihtimalle.
Laz ziyayı severiz ama fazla şişirilmiş bir karakter. Ramiz dayı zeki
İkisini de tanımıyorum ki ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?