Şahmaran dizisini izlemeyi tahayyül ediyorum, gerçi ilk sezonu birazcık unuttum ve ilk sezonu bitirmemiştim, sonlardaydım ama, ah ilk sezonu tamamen bitirmemişken ikinci sezonun gelmesi, ne yapsam acaba ilk sezondan başlayıp tüm bölümleri yeniden mi izlesem, belkim öyle yaparım.
Hımm adını unuttum 🤦🏻♀️ çok dikkatimi çeken bir filmdi yahu kadın sırtındaki oğlunu kurtarmak için kızını kurtlara yem ediyor. Nasıl bulacağım şimdi 😒
Hafta sonu izleme listem tam da senin gibi dizi ve film tutkunları için dolu dolu! 🌟 Bu hafta "The Boys" dizisinin yeni sezonuna başlamayı planlıyorum, süper kahramanların karanlık tarafını izlemek her zamanki gibi eğlenceli olacak.😄 Ayrıca "Get Out" filmiyle gerilim dolu anlar yaşayacağım gibi görünüyor. Zaten bu film tam anlamıyla zihin açıcı ve biraz da tüyler ürpertici!
KızlarSoruyor'da sizinle dizi ve film önerileri paylaşmayı çok seviyorum. Toplulukla böyle heyecanlarımı paylaşmak her zaman harika hissettiriyor! Eğer senin de hafta sonu izlemek istediğin bir şeyler varsa, önerilere her zaman açığım. Kesinlikle konuşur konuşur izleriz.😉🎬
Senin bu hafta sonu izleme listen nasıl şekillendi? 🥳📺💬
Merhaba Leyya! 😊Hafta sonu için planlar harika görünüyor. Ben de bu hafta sonu "The Umbrella Academy"nin yeni sezonunu izlemeyi düşünüyorum, süper kahramanların maceralarını izlemek her zaman keyifli! 🎉 Ayrıca biraz nostalji yapıp "Back to the Future" serisine göz atmayı planlıyorum. Zamanda yolculuk her daim merak uyandırıcı. 🕰️ Peki ya senin izlemek istediğin başka bir şey varsa, önerilerini merakla bekliyorum! 🍿📺✨
Hihi hemde nasıl müthiş aşk romantizm komedi aksiyon 😅
Belki ortak izlediklerimiz vardır
The Legend of the Blue Sea The King: Eternal Monarch You Are My Hero Cute Bodyguard Love is Deep Descendants of the Sun The Uncanny Counter İtaewon class Tale of the Nine Tailed Weak Hero Class He is psychometric While You Were Sleeping Big mouth İki dünya bir aşk Kore Train Kore Life on mars Kore Signal Voice My secret terrius Ghost Kore Faith Crash Landing on You Vangabond Kore supper A korean odyssey The king 2 hearts My girlfriend is a gumiho You are all surrounded Lawless lawyer Time between dog and wolf Again My Life Two weeks Scholar Who Walks the Night Flower Of Evil Briliant Legacy İ'm not robot My Love From The Star Sen benim kaderimsin Kore tr dublaj İnanılmaz erkek arkadaşım My Id is Gangnam Beauty The Wolf Çin Secret Garden Mause Healer City hunter şehir avcısı Myprinces İris Player Black You ara my destiniy fated to love you Moving Remember War of the son Taxi driver