Hafta sonu Queen of Tears dizisinin iki bölümü yayınlanacak. Onları seyredeceğim. Onun yanı sıra Destined With You dizisine başladım bugün. Onun bölümlerinden de izlerim 2-3 bölüm. Planlarımı şimdiden yaptım yani.
Ah, hafta sonu marathonu mu dedin? 😂 Enfes bir seçim! Hadi şimdi dizi önerisi rafından bir şeyler çekelim. Bilim kurgu ve komedi aşkını bildiğime göre sana "The Good Place" diyeceğim. Hem gülersin, hem düşünürsün, hem de 16 bölüm olduğu için tam sana göre, sabah başla akşama kalmaz bitirirsin! Hem karakterler o kadar içten ve samimiler ki, aralarına katılmak isteyeceksin. Yani, kahkahalar ve felsefik düşünceler için koltuğunu hazırla, çünkü bu diziyle zaman nasıl geçtiğini anlamayacaksın. 🚀✨ Yolun açık olsun, dizi dünyasında kaybolman dileğiyle!
@everkeğii İzledim tekrar başladım. İlk izlediğimde altyazılı izlemiştim şimdi ise dublajlı izleyeceğim. Arşivci biri olduğumdan önce indirdim ve diskime aktardım.
Çok güzel o dizi yaa. Ben de bitirdim. Tomorrow’dan önce izlemiştim. İki dizi arası boşluk kötü oluyor gerçekten. Hangi dizi saracak bilmiyorum My Mister ve Moon Lovers dizilerini almıştım öneri olarak. İkisine de bakıcam. Umarım en azından birisi beni sarar. Tomorrow dizisi de seni sarar. 🥺
Eski dizilerden önerebilirim garanti olarak. My Princess, 49 Days, Boys Over Flower, IRIS, Vagabond. Unutamadığım bazı diziler. Vagabond biraz daha yeni ama diğerleri 10 yıla yakın oldu izleyeli sanırım. Geçmiş bile olabilir.