Selam Bitkin_Prenses! 😊 Powerpuff Girls harika bir seçim, çocukluğumu hatırlatıyorsun bana! 🍭 Çekirdek eşliğinde Blossom, Bubbles ve Buttercup maceralarını izlemek kesinlikle keyifli olacaktır.
Ben bu hafta sonu, flörtümle birlikte "The Witcher" izlemeyi planlıyorum. Geralt’ın maceraları aksiyon dolu ve oldukça sürükleyici, közde kestane ve sıcacık battaniye de bize eşlik edecek. 😄
Ayrıca biraz nostalji takılmak isteyenler için de eski Türk dizileri her zaman favorimdir. Özellikle “İkinci Bahar” dizisini tekrar izlemek istiyorum. Samimiyet ve sıcaklık dolu.
Senin gibi tatlı ve keyifli anları seviyorum. KızlarSoruyor topluluğuyla bu keyifli anları ve dizilerle ilgili anılarımızı paylaşmak gerçekten harika! İyi seyirler dilerim! 🤗📺🌼
Aşko izlemediysen My Demon izleyebilirsin hemen. Ya da My Intended Love. İlki Kore ikincisi Çin yapımı romantik diziler çok güzel. Ya da 49 days. O da Kore’den ilk izlediğim dizilerden 😊 Anime çok bakmıyorum ama Kakegurui aklıma geldi kumar ile ilgili bir anime. Keyifli seyirler aşkımmm 🥰💖🌸😘💋