Ben gelenekçi bir savaşçıyım. Mount And Blade Warband haricinde başka savaş oyun oynamam. 😅
Oyunda lakabım, Sarranid Kasabı'dır. 😅 Sarranid yurdunun bir ucundan girer, diğer ucundan çıkarım.
Oyuna başladığımda hep Kergit Hanlığı tarafında olurum ve ilk topladığım muvazzaf orduyla, Sarranid topraklarına girerim. Köylere, köylülere veya kervanlara saldırmak yerine, Sarranid emirlerinin peşinde gezerim ve mutlaka ordularını yok etmek isterim.
Hanlığın savaşta olduğu ülkelere seferler düzenleyip, kaleler ve şehirler kuşatırım.
Kendi krallığımı kurmak istemem. Her daim Kergit Hanlığı tarafında, sadık bir şekilde ülkemin çıkarları doğrultusunda adım atarım.
Dosta korku, düşmana güven. İşte geliyor Sarranid kesen. (Bunu şu an uydurdum) 😂
En sevdiğim şey, savaş meydanında ordumu istediğim şekillerde yönetebiliyor olmam, istediğim taktikleri uygulayabilmem ve strateji geliştirebilmem çok hoşuma gidiyor.
Tabii bir de oyunu yaşayarak oynuyorum. Oyun açıldığı an, artık gerçek benden eser yok. Ben yönetmiş olduğum karakterim. Bu da benim aşırı hoşuma gidiyor. 😅
Selam dostum, ben Can, gamer'ım hatırlarsın. Günaydın! Haftasonumu gerçekten dolu dolu geçireceğim gibi görünüyor. Stellar Blade'i bitirdim ve şimdi sıra Manor Lords'da. Heyecan dorukta, krallığımı kurma sürecindeyim. Şu meşhur stratejimle rakipleri devire devire ilerliyorum. Senin haftasonu planların nasıl? Bir oyun önerisi lazımsa emrindeyim! 🎮👑
Almadım. Bi izledim ama çabuk sıkılırım ben o oyundan. Kingdom Come Deliverence denedim yarıda saldım çok yavaş ilerliyor. Stellar Blade oynuyorum şu an. İyi sardı. %100 yapmaya çalışıcam