Gamer Hafta sonu oyun listenizde hangi oyun mevcut? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Geldik cuma gününe. Yarısı da bitti. Hafta sonu planlarınızda hangi oyunlar var? Benimkiler görselde. Hafta sonu oyun listenizde hangi oyun mevcut? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Oyun mevcut değil ders çalışma mevcut 😂 1 0 Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Abi steam library atsam buraya 3 asgari ücret yapıyor :D 1 2 Yorumla Menethil +1 yıl Hocam benim steam library de öyle yapıyor ama plan bu hafta sonu aklındaki oyun. Hepsini birden oynamayı düşünmüyorsun herhalde? 😂 Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Steamden bir oyun değil warcraft oynicam :D Yorumla
seyyar_tayyar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kütüphanem kalabalık. Simülasyon oyunlarını daha çok seviyorum. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. World of Tanks, war thunder 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Şöyle güzel bir araba yarışı oyunu yok mu ya😅 1 10 Yorumla Menethil +1 yıl Gran turismo pist yarışları için güzel, yoksa Forza horizon her türlü gider. Ralli için WRC olabilir ya da eski usul underground 2. Hiç riske girme 😂 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Teşekkür ederim 😂 Yorumla seyyar_tayyar +1 yıl Forza horizon 4 ve 5 harika.İkisini de oynadım. Bana kalırsa Forza 4 daha iyi. 5 onun kopyası gibi olmuş. Para verdiğime pişman oldum. 4'te Lego dünyası ve Hazine adası var çok eğlenceli. Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Peki bunlar için herhangi bir şeye ihtiyaç var mı, direksiyon vb gibi Yorumla seyyar_tayyar +1 yıl Hem evet hen hayır. Forza Xbox yani Microsoft oyunu olduğu kendi Xbox marka direksiyon setini tanıyor sadece. Başkasıyla oynanmıyor maalesef. Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Tamamdır. Teşekkür ederim 🙃 Yorumla seyyar_tayyar +1 yıl Rica ederim. Birlikte oynamak ister misin? Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Hayır Yorumla seyyar_tayyar +1 yıl Peki iyi eğlenceler Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Sanada Yorumla
krcbeste Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Ben 2011 Simste kaldım :) Yeni oyun hiç yok hayatımda 2 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gamer konusunda 464 cevap paylaştı. Days gone bitecek 😅 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Oyun mevcut değil ders çalışma mevcut 😂
Abi steam library atsam buraya 3 asgari ücret yapıyor :D
Hocam benim steam library de öyle yapıyor ama plan bu hafta sonu aklındaki oyun. Hepsini birden oynamayı düşünmüyorsun herhalde? 😂
Steamden bir oyun değil warcraft oynicam :D
Kütüphanem kalabalık.
Simülasyon oyunlarını daha çok seviyorum.
World of Tanks, war thunder
Şöyle güzel bir araba yarışı oyunu yok mu ya😅
Gran turismo pist yarışları için güzel, yoksa Forza horizon her türlü gider. Ralli için WRC olabilir ya da eski usul underground 2. Hiç riske girme 😂
Teşekkür ederim 😂
Forza horizon 4 ve 5 harika.
İkisini de oynadım. Bana kalırsa Forza 4 daha iyi. 5 onun kopyası gibi olmuş. Para verdiğime pişman oldum.
4'te Lego dünyası ve Hazine adası var çok eğlenceli.
Peki bunlar için herhangi bir şeye ihtiyaç var mı, direksiyon vb gibi
Hem evet hen hayır.
Forza Xbox yani Microsoft oyunu olduğu kendi Xbox marka direksiyon setini tanıyor sadece.
Başkasıyla oynanmıyor maalesef.
Tamamdır. Teşekkür ederim 🙃
Rica ederim.
Birlikte oynamak ister misin?
Hayır
Peki iyi eğlenceler
Sanada
Ben 2011 Simste kaldım :) Yeni oyun hiç yok hayatımda
Days gone bitecek 😅
Valooooo