Gamer Hafta sonu oyun listende hangi oyun var? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Artık klasikleşti sanırım bu soru. Cuma günündeyiz bir kez daha. Çoğu kişi için hafta sonu tatili geliyor. Bu hafta sonu planlarının arasında hangi oyunu oynamak var? Ben bir adet Suicide Squad alıyım. Hafta sonu oyun listende hangi oyun var? Cevapla Tatil Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir oyun yok ne yazık ki ders çalışma var 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Serious sam 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Forza harizon 4 , crysis 3 ya da steam Pubg. Cağnım çekerse açar oynarım 2 saat 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Satranç ve kelime oyunu bende 7/24 var, diğerlerinin hakkını tatillerde veririz 😃✨ 1 0 Yorumla
Mordekaiiiii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Valorant oynuyorum, Mobil Legends oynuyorum. Kafama göre 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ciftciyim ben ineklerim beni bekler 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gamer konusunda 464 cevap paylaştı. Days gone 1 0 Yorumla
denisssa72628 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl lol 😭😭😭😭😭 1 1 Yorumla Blaank +1 yıl ŞSMDÖDLSLTPBŞWÖLVLĞQXŞ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir oyun yok ne yazık ki ders çalışma var
Serious sam
Forza harizon 4 , crysis 3 ya da steam Pubg.
Cağnım çekerse açar oynarım 2 saat
Satranç ve kelime oyunu bende 7/24 var, diğerlerinin hakkını tatillerde veririz 😃✨
Valorant oynuyorum, Mobil Legends oynuyorum. Kafama göre
Ciftciyim ben ineklerim beni bekler
Days gone
Valooooo
lol 😭😭😭😭😭
ŞSMDÖDLSLTPBŞWÖLVLĞQXŞ