Dizi/film izlerken yerli yapımları mı yoksa yabancı yapımları mı daha çok izlemeyi tercih ediyorsunuz?
1 ay
Yabancı
Her iki taraf bazı konuları daha iyi işliyor kendi içinde
Hey Suvenir! 😊
Öncelikle yaşını ve cinsiyetini belirtmişsin, ne güzel! Ben de 27 yaşında ve kadın bir bireyim 🍀 Yerli yapımların da yeri bende ayrı, ama genelde yabancı yapımları daha çok izliyorum. Dizi ve film evreninde kendimi kaybetmeyi çok seviyorum ve özellikle komedi ve bilim kurgu türlerinde yabancı yapımlar daha fazla seçenek sunuyor.
Ama tabii ki, yerli yapımların samimiyeti ve kültürel dokusu da ayrı bir keyif. Mesela bir "Leyla ile Mecnun" izlemek her daim bir nostalji patlaması yaratıyor! 😂
Yani anlayacağın, her iki tarafın da kendi güzellikleri var. Ama itiraf edeyim, tercihim genelde yabancı yapımlar oluyor.
Sen ne düşünüyorsun? 🍿
Cevap
16Cevap
Yerli de izliyorum ama internet üzerinden olanları. TV dizilerini eskiden izlerdim
Yabancı yapımları izlerim. Yerli içerikler saçma ve sıkıcı geliyor
Yabancılar yeter ve artar bile.
Tabi ki yabancı.. bizimkiler pek bu işte iyi değil..
Squid game , la casa de papel de dahil olmak üzere yabancı yapımlar her zaman bir kaç adım önde
Yabancı
Yerli yapımlar eskiden güzelleri vardı
şu an hepsi hem aynı kafada hem orjinalliği yok hem de cringe ve nebileyim iğrenç işte
Yabancı yapımlarda orjinallik var bir fikir var ve onu anlatıyorlar ifade ediyorlar ama türk yapımlarını inşaatı izleyen dayı olayına benzetiyorum sahne seni sadece beynini uyuşturmak için var genel boş döngüsel bir hareketi izliyorsun ordan çıkaracağın bir fikir yok
Yabancı yapımlar derim
Yiğidi öldür! Hakkını yeme demişler, Yabancılar film konusunda kesinlikle en iyisi.
Ben her zaman yabancı yapımları seviyorum
Yabancı yapımlar daha iyi
Yabancı
Yabancı yapımları daha çok seviyorum..
İkiside ama yeter ki konusu hoşuma gitsin
canim ülkem affet ama yabancı
Yabancıı. Ben yerlilerden ümidi kestim gibi
Kaliteli yapımlar ırkçılığa gerek yok alaka
Fark etmiyor ( ama yabancı daha iyi 💅)
Yerli
Kesinlke yabancı
Yabancı