Ayni cihaz ama yurtiçinde 50 bin ise yurtdisinda 30 bin. Sizce bunu bile bile yurtiçi cihaz satan ve alan insanlar enayimi? veya parasinin kiymetini bilmeyip çar çur eden insanlarmı?
Madem yurtdişi çok uygun neden yurtiçi cihazi satmaya çalisiyorki tedarikçiler. Bu adamlar kafayı oynatmışlar sanirim. Evet turkiyenin en buyuk sirketleti media markt , vatan, teknosa vs vs gibi sirketler. Bunlar ger*zekali ve ena*ymiş beni yeni ogrendim. Tabi bu cihazlari yurticinden alan insanlarda ayni sekilde kafayi oynatmislar. Peki şimdi sizce yurtiçimi , yurtdişimi? Bence bu şirketler ve yurticinden cihaz alanladlr kafayi oynatmişlar.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yurt dışı cihazı sadece 6 ay kullanabilirsiniz, 6 aydan sonra 6 bin liralık pasaport kayıt ücretini ödeyip kendi adınıza olan pasaporta kaydettirdikten sonra sadece kendi adınıza olan sim kartla kullanabilirsiniz.
Bu nedenden ötürü cihazı satamazsınız, başkası adına olan sim kart cihazda çalışmaz.
Yani yurticimi yoksa yurtdisimi sizce?
Yurtiçi cihazı alanlar cihazını her yıl satıp üstüne koyarak yeni modelini alanlar.
yurt dışı alanlar ise uzun süre kullanmak amacıyla alanlar.
Ben yurtici alip , uzun sure kullanmak istiyorum. oyle bir genelleme yapamaniz sosyal medyadan kaynakli bence.
yurt dışı cihazi hangi pasaporta kaydedildi ise sadece pasaport sahibinin adına çıkartılan sim kartlar ile kullanılabilir, bu nedenden ötürü 3 yıl boyunca satılamaz.
3 yıl sonra cihazda sim kart kısıtlaması kalkar.
Hm anladım. Ben bir kere alip sorunsuz uzun sure kullanmak istedigin icin yurticinden bir kere aliyorum. bu 3. Ve ilk iphone um
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!