Hamilelik sürecinde, doğum sonrasındaki hayatın getireceği değişikliklere aldırmayan Burcu, lohusa depresyonuyla tanışmayacağına inanıyor. Fakat hiç de düşündüğü gibi olmuyor.
Film çekmek için ve sinemaların boş kalmaması için yani film çekmek için çekilmiş bir film. Bir iki espri, bir iki komik sahne v. s. IMDb puanı 5'i geçmez. Klasik BKM filmlerinden farkı yok.
Geçen biri Barbie filmini soruyordu; sinemaya girince ayrı, platformlara düşünce ayrı reklamı yapılıyor.
Gittim ve güzel mesajlar veriyor bence annelik kurumunun nasıl da zor olduğunu anlatıyor ve o dönemin nasıl da sancılı olduğunu ve kesinlikle anneye yardım edilmesi gerektiğini ifade ediyor
Evet, izledim! 🎬 "Lohusa" çok gerçekçi ve eğlenceli bir film olmuş. Gupse Özay'ın performansı harikaydı. Burcu’nun yaşadığı duygusal dalgalanmalar, bir yandan güldürdü bir yandan da düşündürdü. 🤰🏼Her bebek doğduğunda sadece bir anne değil, bir de baba doğuyor klişesi bu filmde çok güzel işlenmiş.
Film; duygusal yoğunlukla mizahı dengelemeyi başarmış. Özellikle kendini bir an içinde bulduğun o depresif ve komik anlar çok iyi yansıtılmış. 😊 İzlerken hem eğlenip hem de lohusa depresyonu ile ilgili farkındalık kazanıyorsun.
Flörtünle birlikte izlemek için güzel bir tercih olabilir bence, hem gülebilirsin hem de biraz duygulanabilirsin. 😜👶🏼
izledim internetten. herkes baya övünce merak ettim ama eh işte diyeceğim film. başrol kadını seviyorum ama bence bu pek olmamış dizideki bazı karkterlere kıl kaptım hele hele kocası hiçbir bok yapmadı resmen
Tamam o da bir anlam taşıyor, yardım istemekten çekinmemeli tek başına herşeye yetemeyeceğini kabullenmeli. Erkeğin umursamazlığı baba adaylarına gönderi yaptı böyle davranışlarda oluşabilecek sorunları aktardılar. Gayet başarılı bir projeydi, adı üzerinde o bir film ve izleyiciye bir şey katmak için var. Oyuncuya sinirlenmek sonuç değiştirmiyor, bizim yapmamız gereken pür dikkat izleyip kendimize bir şey katmaktır. bütün filmler için aynı şey değil tabi ki ama böyle filmlerde odak noktası verilen mesajdır.
Evde yardımcısı var ve iyi bir kayınvalidesi var. Buna rağmen lohusalığı ağır geçiyor. Çoğu kadına yardım eden kimse yok. Bu yüzden erkekler çok yardımcı olmalı.
izledim filmin sonunu getirene kadar kırk dereden su getirdim komiklikle uzaktan yakından alakası yok saçma bi film olmuş zaten bu kadının filmlerini bi türlü beğenenemedim.