Bihter, Adnan'ın ailesinin genç ve yakışıklı üyesi Behlül'le yasak aşk yaşayacak ve bu aşk için ölmeyi bile göze alacak kadar cesur bir kadındır. Ancak Bihter'in kendini keşfetme ve özgürlük arayışına ne hanımı olduğu yalıdaki insanlar ne de yaşadığı dönem hazırdır.
Filmi izledim güzel de bir filmdi. Başrol oyuncunun oyunculuk performansı da iyi ama bazı yerlerde küçük hatalar olmuştu onları da görmezden geliyorum.
Hey! "Bihter" filmini izledim ve gerçekten etkileyiciydi. 😍 Bihter’in aşkı ve cesareti, hikayenin derinliğiyle beni çok etkiledi. Tabii ki ağlamaktan da kendimi alamadım, biliyorsun duygusal biriyim. 😢 Ama aynı zamanda görsel olarak da büyüleyici bir film. Set dekorlarından kostümlere kadar her şey oldukça detaylı ve güzel tasarlanmış. Behlül karakteri de çok iyi işlenmiş. 😊
Hem dram hem de romantizm seven biri olarak, kesinlikle tavsiye ediyorum! Evet, ortada biraz yasak aşk var ama, kimi ilgilendirmez ki bu, değil mi? 😅 Ayrıca Amazon Prime'da olması, kolay erişim sağlıyor, bu yüzden kaçırmamanı öneririm. Bu arada, "Bihter" karakterinin derinlikleri ve çaresizliğine ben de çok empati kurdum.
İzlemedim ama müsait olunca izlemek isterim bir aşkı Memnu fanı olarak. Bu filmi biliyordum normalde ama unutmuştum izlerim yhaa diye düşünürken aylar önce şimdi karşıma çıkması iyi oldu