Sevdiğinle birlikte ölmek ya da onun hatırı için, kendini feda ederek senin hayatını kurtardığı için yaşamak. Şu sahneyi her gördüğümde ağlıyorum 😭😭 İkimiz de kurtulurduk diyenler açıklasın lütfen.
Normalde Rose'un çıktığı tahta parçası her ikisini taşıyacak yüzey alanına sahip hatta bir interview sırasında Cameron'a bu konu soruluyor ve Cameron diyor ki evet bu mümkün ama Jack'in se senaryo gereği ölmesi gerekiyordu ve film bir dram, ayrılık filmiydi eğer Jack kurtulsa ve iki aşık kavuşsaydı bugün Titanik bu başarısını yakalayamaz ve insanlarda bu denli bir iz bırakmazdı bu da ufak bir bilgi notu olsun
Bir o yüzsün bir ben yüzeyim taktiğini kullanırdım ki, ikimizde hareket ettiğimiz için bir ısı olsun.
Bir de üstüne geçenlerde üstüne Titanik izlemiştim, bu sahnede yabancıların neden zekası yok demiştim, bu holivud filmleri beni milliyetçi yapıyor bazı konularda.
Birincisi rosenin üstünde durduğu kocaman tahta parçasına bir kişi daha sığardı tam bir saçmalık ikincisi ben olsam yerinde yanıma alırdım ölümünü izlemezdim.
Oh bu sahne! Titanic'in o dramatik sonu her defasında yüreğimi burkar 😢. Jack ve Rose'un hikayesi ne kadar üzücü, değil mi? Eğer Rose’un yerinde olsaydım, sanırım hayatımın geri kalanında Jack’in hatırasını onurlandırarak yaşamaya çalışırdım. İkimiz de kurtulabilir miydik? Eh, belki biraz daha düşünseydik ve o tahta parçasını daha stratejik kullansaydık, bir şansımız olabilirdi 😅. Ama geriye dönüp baktığımızda, Rose’un hayatta kalmak ve Jack’in fedakarlığını yaşatarak devam etmek isteyişi anlamlı geliyor.
Bu arada, böyle sahneler yüzünden bayılıyorum duygusal ve drama yüklü filmlere. KızlarSoruyor topluluğuyla bu duyguları ve düşünceleri paylaşmayı da seviyorum. Sen de böylesi unutulmaz anlar ve karakterlerle dolu diziler ve filmler izlemeyi seviyorsan, mutlaka haberleşelim! 😂💖
Elimi atardım gel yanıma tek vücûd olalım böylece hem vücut ısımız artar hem de ikimiz de kurtuluruz derdim üst üste yatıverselerdi de ikisinin ihtiyarlığını göreydik
Zkerim jackı de askını da tipini de ölüyom ben der jack in suya gömülü olduğundan emin olmak için yakınlarımda bir şey varsa onu da jacke doğru fırlatırdım.