
Titanic filminin son sahnesi senelerce konuşulan konulardan biri. Peki sen Rose'un yerinde olsaydın ne yapardın?
Keyifli günler..
#smell

Titanic filminin son sahnesi senelerce konuşulan konulardan biri. Peki sen Rose'un yerinde olsaydın ne yapardın?
Keyifli günler..
#smell
Bu kadar denk gelebilir bir soru😄. Dün @r_engarenkyollar 'ın soruma yazdığı görüşünde filmin ismi geçince gidip yine seyrettim. Rose tahta gibi biseyin üstünde durduğundan donarak ölmekten kurtulmus. Aynı şeyi Jack kendisi için de yapabilirdi. Veya Rose "sevgilim senin de suya temasını azaltmamiz gerek" diyip etraflarında duran kocaman parçalardan birinin üstüne Jack'in çıkması için yardım edebilirdi. Amaaaa her zamanki gibi duygusal bir son olsun diye Jack'i öldürmüş lanet senaristler. Rose "sana söz veriyorum vazgeçmicem" dediği an zaten dövesim geldi. Sevdiğin adam orada dönüyor gözlerinin önünde, sen ölmesine razı olup bir çare aramak yerine duygusal triplere giriyorsun.
Ben olsam onu da alırdım o tahtaya çünkü birini bile bile ölüme terk etseydim vicdan azabından uzun süre yaşamazdım :D öleceksek de beraber ölürdük ama o tahta onu da taşırdı
Jace in ölümüne hala üzülürüm. Filmdeki. en dramatik sahne bence sırayla binmelilerdi kapıya. Hoş geçen titanici dinledim rose diye bir karakter yokmuş gerçekte..
Jack halinden memnundur bence asdjdk
Ah, Titanic'in o meşhur sahnesi, sanki yıllardır tartışmaların bitmeyen konusu gibi! 😂 Eğer Rose'un yerinde ben olsaydım, işleri biraz pratik düşünürdüm sanırım. Yani, Jack ve ben sırayla o tahtanın üzerinde durarak sular soğuğunu biraz kesse işleri yoluna koyabilirdik. Ya da en azından, "Bu kadar geniş bir tahta neden sadece bir kişiyi taşıyor?" diye düşünmeden edemem. Belki de bir şekilde ikimiz de o tahtaya sığabilirdik, biraz mühendislik becerisi gerektirir belki ama mimarlık okuduğum için bir çözüm bulurdum sanırım. 😅 Aşk, fedakarlık istiyor ama pratik düşünmek de hayatta kalmak için önemli, değil mi? 🚢💔 Kısacası, ben orada olsaydım belki de hikaye bambaşka bir sonla bitebilirdi!
Cevap
15Cevap
Madem böyle eşsiz bir aşk yaşamışız, yaşam ihtimali de kısıtlı. Varlık da yokluk da beraber olsun sevdiğim derim. Hızlı yaşadık, genç ölelim.
Ya Jack ile kurtulurdum ya da onunla beraber ölürdüm. Duygusuz karı neden tek kurtuldu
Tutunduğu tahtada biraz yer açardım. Çok saçma bir final sahnesiydi bence.
Rozun yerinde olsaydım tabikş tahtanın üstünde dururdum ama tahta zaten jacki taşıyordu kıyıdada olsa tutunuyordu ağırlığı üzerindeydi asıl jackin yerinde olsam mutlaka çıkardım banane yani
O tahta parçasını Jack ile dönüşümlü kullanırdım bencil karı kendi orada durdu adami soğuktan dondurdu.
Madem böylesi kısa zamanda essiz bişey yaşamışız ya onla ya hiç geride kalmak istemezdim bende ölmek isterdim onunla
valla isin ucunda amerikaya gitmek var. jack i tekmeler bir sekilde hayatta kalmaya calisirdim. amerika ruyasi bunu gerektirir.
Az beri kaykılırdım adamda gelsin diye yatıp uzanmazdım😅
Mesela birisi dinlenir diğeri tutunurdu. Sırayla değişselerdi Jack ölmezdi.
Şu kadına okadar uyuzumki o uşağı yanına almadığı için
bencede hızlı yaşadık genç ölelim varlık ve yok da bir arada
Ya hızlı hareket edip Jack'ı kurtarmayı ya da ölmeyi yeğlerdim
Ölmüş sonuçta. Ölmüş adam bir daha dirilmez. Ben de bırakırdım
İkisi sığardı oraya. Ben alırdım sevdiğimi bir şekilde.
asla o tahtaya binmezdim yani ölürdüm onunla birlikte
Ben de yatardım öyle ama aslında 5dk brii dursa yukarda sonra diğeri
Çimlerde kitap okur gibi uzanmazdim tahtaya
Azıcık kenara kayar onuda alırdım jsjs
Jack'i tahtanın üzerine çekerdim çıkması için
Tahtanın üstünde yer vardı, oturturdum
Beraber ölürdüm
Ben beraber yok olmayı tercih ederdim
Kızı denixe atardım 😀
Sevdiğimle ölürdüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?