Merhaba arkadaşlar, 2 yıllık bir ilişkim vardı, isteme gecesinde dedesi benden 4 tane 40 gram bilezik ve bir tane ince normal bir set istedi bende kabul ettim 2 yıl zaman istedim toplamak için... Eşimin ve annesinin bu yıl düğün ısrarı üzerine bu yıl düğün yapacaktım ama benden gram talep etmeyin durumum yok dedim. Biz gram hesabı yapmıyoruz gücünüz neyeki yetti alırsınız dede sanki düğünde gelip tartacak mı gibi şeyler söylediler bende tamam diyip düğün yapma kararı aldım. Düğünümüze 2 hafta kala nişanlım bana ne kadar topladın ne kadar takabilirsin dedem 40 dedi ama ben 30 alırım bunun altına düşemem gibisinden muhabbet etti pazarlık etti bende okadar gücüm yok beni yokuşa sürme anlayışlı ol falan dedim konu kesildi. Birkaç gün sonra kuyumcuya gittik nişanlımın annesi bilezikler illa 40 gram olacak diye tutturdu ben ne yapacağımı şaşırdım okadar gücüm yok dedim 4 tane 20 gram alalım düğünde takayım geri kalan borcum olsun fazlasını kazandıkça alacağım kızına söz veriyorum dedim dinlemediler öyle böyle neyse 4 tane 20 bilezik aldık gidip üstüne 80 gram set takımı aldılar toplam 160 gram aldın aldık ve 160 gram altın almamıza rağmen çok az aldınız bizim çevremiz evlenirken 250 gram takıyorlar diye laf yaptılar. Ben kuyumcudan çıktım işe gittim nişanlımı aradım neden böyle yaptınız dedim. Nişanlım bana bağırdı ve dedi ki annem diyor ki git boşa adam olupta arkanda duramadı kes sesini ve telefonu kapat. Ben de akşam eve gittim ben kuyumcudan ayrılırken annemle nişanlımın annesi konuşmuşlar nişanlımın annesi düğünden gelen takıları hepsini kızımın koluna bilezik edecem, siz bide bi imam alın gelin dini nikah kıyarken dedesi senin oğlundan extra 150 gram mehir parası isteyecek yarısıda peşin demiş... Ben akşam eve gidince bunları duyunca iyice soğudum ve nişanlımı arayıp bitirdim. Herşeyi iptal ettim nişanları attık ve ayrıldık. Siz olsanız napardınız yorumlarınızı bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
(Altınlar kuyumcuda kaldı o akşam iş bozulduğu için altınlar alınmadı iptal edildi)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer