Merhaba arkadaşlar benim içinden çıkamadığım bir durum var ne yapacam bilemedim o yüzden buraya sormak istedim. Ben aile içinde şiddetli psikolojik şiddet görüyorum ailemin evinde değildim ev tutup kalıyordum 15 gündür ailemin evindeyim ve yine mahvoldum sürekli tartışıp yüksek sesle konuşuyor her şeyden tartışma kavga çıkıyor, aşağılamalar, küçümseme, kıyaslama, küfür akla gelecek her türlü psikolojik şiddet var. Babam ve annem takıntılılar ikisi de babamın perde takıntısı var azıcık aralık oldu mu olay çıkarıp beni evden atar zalim ve bencil biridir ama din iman kuran der. Bir adam ona adresi sordu bilemedi ben cevapladım diye babam nefes nesfe üzerime saldırdı adamla niye konuştun diye bana olan kini daha da arttı. Hepimiz aynı odadayız babamın yattığı oda gündüz ben gidip ders çalışmak istedim şiddetle engel oldu devamlı bağırıyor ben dayanamıyorum 😓28 yaşındayım hayatımı mahvetti ailem. Kardeşler arasında bağ yok babam zalim asla bana 1 TL vermez. Ben bütün okulu açıköğretimden bitirdim üniversite hariç ve bana 1 TL desteği olmadı şimdi kpss ye hazırlanmak istiyorum ev merkeze uzak evde zaten çalışma ortamı yok etüte gideyim dedim zalim babam bana tek kuruş vermedi sınava çok kalmadı ben hala hazırlanamadım beni kurtaracak tek şey biliyorum okumak. Valiliğe gittim dilenci muamelesi yapıyorlar hiçbir sonuç çıkmadı belediye başkanları milletvekillerine bulunduğum şehrin iş adamlarına yazdım o kadar onurumu incittiker ki ben aile yönünden ve hayatta çok zorluk acı yaşadım anlatsam sayfalar alır kime ulaştıysam hiçbirinin umurunda olmadı benim ne günahım var bu anne babaya sahibim iki cahil ve zalim psikoloji bozuk kişi evleniyor ve dünyaya getirdikleri çocukların hayatını mahvediyorlar ben geçen sene kpss için temel oluşturdum şimdi hazırlanamazsam emeğim boşa gider çalışsam sınava hazırlanamam bölümümün ataması az çünkü ama kpss ye hazırlansam da param yok. Ben çokkkk mücadele verdim okumak ve hayatta kalmak için şimdi yenildim hiçbir kapı açılmadı yüzüme hepsi acımasız. Ya okumaktan vazgeçip şehir dışına gidecem konaklamalı iş arayacam onlar da bana ters psikolojimi daha da bozacak işler ve hayatım temelli kayacak ya da bu evde kalacam sınava da hazırlanmayacam psikolojim iyice bozulacak ve eskisi gibi hep intihar girişiminde bulunacam. Bu evde bir işe de giremiyorum bu evde kalıp dışarı çıktığımda anormal bir insana dönüyorum o yüzden hiçbir işi yapamıyorum, anne babam benim psikolojimi felç etmiş. Siz olsaydınız ne yapardınız acaba😓?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anlattıkların sadece insanların kendinde gördüğüdür onurunun kırıldığını düşünme. İnsanlar bencil maalesef.
İntihar etmeyi düşünmek yerine savaşmayı düşün ve kpss ye calış başarısız olsanda son noktaya kadar zorla kendini.
Kazanamazsan da başka bir şehre gitme şansın varsa git kendi hayatını kur kimse savaşmadan mutlu olamaz. Senin payına düşen aile böyle demekki sabret ve doğru ve güzel olanın peşinden koş.
Korkma güzel ve iyinin peşinden koştuğunu fark ettikce vicdanın seni yönlendirecek.
İşte evde tek bir soba var hepimiz aynı odadayız babam da en sıcak odada ve elektirik sobamı almış kullanıyor gündüzleri de elektirik sobasını alıyor ben o odaya geçip elektirik sobasını açmıyım diye. Babamın bana kini olduğu için o odaya gittiğimde çıkarıyor bağırıp çağırıp böyle bir şeyden bile kavga çıkıyor ya bütün hayatlarını çocuklarının hayatını mahvetmeye adamışlar ocaklarında sadece çocukları var hele biri ses çıkarsın ona kinlenir bütün kötülüklerini ona yaparlar o da benim işte. Daha önce polise de şikayet ettim sonra şikayeti geri aldım. Evlerinde değildim psikolojim düzelmişti ama evlerine geldim yine bozuldu psikolojim, anne babamın zulmü yüzünden yıllarda psikolojik tedavi gördüm onlarla yaşadığım sürece de iyileşmedim ta ki üniversiteyi kazanıp gidince toparlamaya başladım bir de bana biz seni delirmedik nazar değdi sana diyorlar niye abim peki böyle onu kim delirtti diyorum o da arkadaşlarından diyor her birine bir kılıf uyduruyorlar mantığı olan insanın düşüneceğim şey değil bunlar her gün sorguluyorum neden ben bunların çocuğu olarak dünyaya geldim diye ve lanet ediyorum. Babam her yolu kapatıp her zulmü eden biri küçücük bir elektirik sobası var bana ait umutlandım babam gündüz gittiğinde onun yattığı odada çalışırım dedim sobayı açıp o sobayı da almış elektirik sigortalarını kapatıyor açmıyor gğdnüz de kapatıyor akşam da, ben ölsem evde hastaneye gitmek istersem örneğin yol paramı vermez yabancının yapmayacağı zulümdür bu inşallah babam bana bütün yaptıklarının cezasını ömrünün sonuna kadar yaşar annem de. 😓
Kendini bu ortama göre geliştir başka yolu yok.
Sonuna kadar okudum. Çok etkilendim. 15 gündür ailenizin yanindaymisdiniz. Daha önce kirada başka bir adresteymissiniz. Neden döndünüz. ? Bir göz oda.. ucuz bir kira.. mütevazı bir barınma imkanı oluşturmanız mümkün olmazmi? O aile ortamında.. ayrı bir odaniz dahi olsa psikolojinizin düzelmesi oldukça zor. Geliriniz kesildi ve kiradan cikmak.. ailinizin yanına dönmek zorunda mı kaldiniz?
Evet öyle oldu ve evden çıktım kimsesizim başka şehre geldim çok hastayım lenf kanseri oldum ölmeyi bekliyorum sevindim bu kansere yakalandığım için ölüm benim için kurtuluştur. Ben o kadar iş adamı milletvekiline ulaştım hiçbiri bana yardım etmedi. Tügvanın dernek başkanı, deniz fenerinin il temsilcisi, milletvekilleri dernek federasyonu başkanı umut verdiler bazısı ama yardım etmediler bana. Bu hastalık için Allaha teşekkür ederim 3 aydır psikolojim alt üst olmuş durumda 7 ocaktan evvelki ben... Geriye kaldı tüm güzel günler şimdi bitmiş tükenmiş bir vaziyette ölümü bekliyorum
Kesinlikle oku ve kpssyi kazan. Kendi ayaklarının üzerinde dur. Yaşın geç değil. Ailenin sözlerine de aldırış etme.
Ama bana yol ücreti konusunda destek vermiyorlar valiliğe bir sürü yere gittim sadece hayatımı bilmekle kaldı rezil olmuş oldum yani evde de çalışma ortamı yok o yüzden çıkmaza düştüm benim kalbim de okumaktan yana çok istiyorum acaba şehir dışına gidip çalışsam mı napsam bilmiyorum
Şehir dışına gitmeni hiç tavsiye etmem. Kiralar çok aşırı yüksek durumda. Ne yapıp edip işe yarar bir bölüm okumaya çalış.
Ben zaten bitirdim kpss ye hazırlanıyorum bölümümde atama zor ondan dolayı çalışmalıyım geç bile oldu çare bulamadım sağolun fikrinizi söylediniğiniz için
Kpss kitapları al çalış. Paran yoksa youtube dan ve internetten yararlanabilirsin.