Çıkmaz bir durumdayım siz olsaydınız ne yapardınız?

Merhaba arkadaşlar benim içinden çıkamadığım bir durum var ne yapacam bilemedim o yüzden buraya sormak istedim. Ben aile içinde şiddetli psikolojik şiddet görüyorum ailemin evinde değildim ev tutup kalıyordum 15 gündür ailemin evindeyim ve yine mahvoldum sürekli tartışıp yüksek sesle konuşuyor her şeyden tartışma kavga çıkıyor, aşağılamalar, küçümseme, kıyaslama, küfür akla gelecek her türlü psikolojik şiddet var. Babam ve annem takıntılılar ikisi de babamın perde takıntısı var azıcık aralık oldu mu olay çıkarıp beni evden atar zalim ve bencil biridir ama din iman kuran der. Bir adam ona adresi sordu bilemedi ben cevapladım diye babam nefes nesfe üzerime saldırdı adamla niye konuştun diye bana olan kini daha da arttı. Hepimiz aynı odadayız babamın yattığı oda gündüz ben gidip ders çalışmak istedim şiddetle engel oldu devamlı bağırıyor ben dayanamıyorum 😓28 yaşındayım hayatımı mahvetti ailem. Kardeşler arasında bağ yok babam zalim asla bana 1 TL vermez. Ben bütün okulu açıköğretimden bitirdim üniversite hariç ve bana 1 TL desteği olmadı şimdi kpss ye hazırlanmak istiyorum ev merkeze uzak evde zaten çalışma ortamı yok etüte gideyim dedim zalim babam bana tek kuruş vermedi sınava çok kalmadı ben hala hazırlanamadım beni kurtaracak tek şey biliyorum okumak. Valiliğe gittim dilenci muamelesi yapıyorlar hiçbir sonuç çıkmadı belediye başkanları milletvekillerine bulunduğum şehrin iş adamlarına yazdım o kadar onurumu incittiker ki ben aile yönünden ve hayatta çok zorluk acı yaşadım anlatsam sayfalar alır kime ulaştıysam hiçbirinin umurunda olmadı benim ne günahım var bu anne babaya sahibim iki cahil ve zalim psikoloji bozuk kişi evleniyor ve dünyaya getirdikleri çocukların hayatını mahvediyorlar ben geçen sene kpss için temel oluşturdum şimdi hazırlanamazsam emeğim boşa gider çalışsam sınava hazırlanamam bölümümün ataması az çünkü ama kpss ye hazırlansam da param yok. Ben çokkkk mücadele verdim okumak ve hayatta kalmak için şimdi yenildim hiçbir kapı açılmadı yüzüme hepsi acımasız. Ya okumaktan vazgeçip şehir dışına gidecem konaklamalı iş arayacam onlar da bana ters psikolojimi daha da bozacak işler ve hayatım temelli kayacak ya da bu evde kalacam sınava da hazırlanmayacam psikolojim iyice bozulacak ve eskisi gibi hep intihar girişiminde bulunacam. Bu evde bir işe de giremiyorum bu evde kalıp dışarı çıktığımda anormal bir insana dönüyorum o yüzden hiçbir işi yapamıyorum, anne babam benim psikolojimi felç etmiş. Siz olsaydınız ne yapardınız acaba😓?

Çıkmaz bir durumdayım siz olsaydınız ne yapardınız?