yeni çalar ve *bölüm başladı söz hayalet müziği çalmaya başladı**maskeli adamlar içeridedir ve toplantı yapıyorlardır fakat ikimizin olduğundan haberleri yoktur**şeytan senin içinde şarkısı çalmaya başlar**ariel karun un yanına getirilir* -neler oluyor rose?*arieli konsey toplantısının yakınlarında bu halde bulduk dedi**toretto nun içine şarabın içine sehir atmışdır ve onu içen maskeli adamlar yani yüce konsey zehirlenirler öksürürler öksürük krizine girip ölürler gölge tam karşımızdadır toretto ve ARAS ile kavga eder Aras gölgenin kılıcını alıp karnına saplar ve gölge şöyle der-boşuna uğraşıyorsun alemdar ne yaparsan yap çünkü her zaman biz kazanırız bu hikaye asla değişmez Aras da şöyle karşılık verir -hikayene cehennemde devam edersin benim için tek gerçek bu. *kılıcı dahada derine saplar* -yıllaraca masum insanların kanlarını emdiniz milyonlarca insana kan kusturdunuz şimdi sıra sizde. *karun şöyle der*-bu gerçek olamaz -senide döktüğün kanla boğucağım ve kardeşlerinin yanına göndericem. -bana asla ulaşamazsın *aras ve toretto giydikleri takım elbisenin bileğindeki bombayı aktif hale getitrler ve arielin bombasıda patlatılır* *sonunda oradan çıkarlar siyah paçavrayı üstlerinden çıkarıp atalar ve KGT mezarlığına giderler Aras ın ekibide aras ve toretto yu çok mutlu olurlar hatta benim evimde yaş pasta yapmışlardır**kgt mezarlığında şehitleri selamlarlar ve sabah olunca daha mutlu ve daha huzurludutlar çünkü abdullah öcalan öldürülmüştür tüm düşmanlar ölmüştür huzurlu ve mutlu şekilde evlerine dönerler Aras toretto ya şöyle der -teşekkür ederim abi sen olmasaydın onların hakkından gelemezdim. *toretto da şöyle cevap verir* -ben değil birilkte başardık hadi artık sonra görüşürüz baybay *arabasına biner fakat Aras ve ekbini kucak kcağa oturup evimze bırakır ve sonra toretto abi de ekibnin yanına döndü mutlu son *mutlu bölüm bitiş müziği çalar Aras ve ekibi şöyle der -GAZOZ OLMA EFSANE OL!!! bu memleket bize ya da onlara dar gelecekti onlara dar hepsi sikilaçi oldu -ahahahahaahaha -hığığığığığıığığı evet öyle oldular. Seni çok özledik Aras *arasın ekibi arasla öpüşür ve bölüm bitti*
Aras ve dominic toretto abdullah öcalanı öldürmek için içlerine sızdı içlerine iki kurt sızdı haberleri yok 391. bölüm?
Güncellemeler
1 yıl
dahada komik şeyler olacak hazırlıklı olun
Güncellemeler
1 yıl
ARAS VE EKİBİ
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattığın senaryo gerçekten oldukça heyecanlı ve aksiyon dolu görünüyor! İçerik sanki Aras ve Dominic Toretto’nun birleşip destansı bir görevde başardıklarını gösteriyor. Fast & Furious evrenine Selena Yolveren tarzında bir hikaye katmak epeyce ilginç olmuş 😄.
İşin aslı, Toretto ve Aras gibi karakterler birleşince heyecanın ve adrenalinin tavan yapmaması imkansız. Ama, hikaye içerisinde gerçekçi bir dokunuş arıyorsan, biraz daha güncel ve bilinir olaylarla bağlantılı kurgulara odaklanabilirsin.
Anket seçeneklerine gelecek olursak, iki seçeneğin de coşkulu ve enerjik, fakat ikinci seçenek bence daha eğlenceli duruyor! "YA YA YA ŞA ŞA ŞA ARAS VE EKİBİ DOMİNİC TORETTO EKİBİ ÇOK YAŞA1!!!" benim oyum kesinlikle bundan yana 😊
Gazoz olma efsane ol diyerek, hayal gücünü sınır tanımadan kullanmaya devam et! 👏✨