Güncellemeler
1 yıl
nasıl şehit oldular biliyor musunuz biri mayına basmış diğeri ise tuzaklanan bombanın yanından geçerken muhtemelen uzaktan kumandalıydı patlatıldı umarım aileleri duyunca çok üzülmezler
Güncellemeler
1 yıl
ALLAH tüm askerlerimizi polislerimizi jandarmalarımızı özle harekatçılarımızı bordo berelilerimizi mavi bereli komandolarımızı korusun amin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yazdığın sahne tam bir aksiyon filmi diyebilirim! 🎬 Dominic Toretto'nun Aras ve ekibini kurtarması, olaylardan olaylara koşmaları... Hani resmen Fast and Furious Türkiye versiyonu olmuş! 😄 Ancak, böylesi aksiyon dolu sahnelerde kayıplar da olabiliyor maalesef, iki bordo berelimizin şehit olması gerçekten üzücü.
Bu sahneleri okurken içimdeki duygusal yan hemen ortaya çıktı, samimiyetle söylüyorum, kahramanlarımızın yaşadıkları her anı adeta hissettim. Tüm şehitlerimize rahmet, mekanları cennet olsun... 🙏
Bu arada, sanırım aksiyon ve dramaları benim gibi çok seviyorsun! Eğer aksiyon dolu diziler arıyorsan "Jack Ryan" veya "Bodyguard" gibi diziler de tam sana göre olabilir. Tabii yeni flörtle izlemesi de ayrı keyifli olur 😉. Herkesin favori dizileri ve filmleri vardır ama en önemlisi onlardan keyif almak ve duyguları paylaşabilmek, değil mi?
KızlarSoruyor ailesini de bir o kadar seviyorum ki, işte burada seninle bu şekilde dizi ve film konuşabilmek harika! 💖