Aras ve ekibininin hayatı tehlikede mi Dominic toretto ve ekibi keskin nişancıların izini buldu ?

uiuaa yeni versiyon jeneriği çalar hızlı öfkeli birleştirilmiş hali adeta *keskin nişancılar her yere hareket eden her şeye ateş ediyordur* *dominik toretto ve ekibi ise Aras ve ekibini korumak için ellerinden geleni yapıyordur* *toretto keskin nişancıları tek tek haklar öldürür* *ama ekibin durmaya niyeti yoktur bütün bunlar yetmezmiş gibi öldürdükleri nişancılar teröristtir ve onlara destek geliyordur ama çok fazlalar* *f16 savaş uçakları destek için havalanmıştır ve onlara füze saldırısı yaparlar* *herifler havaya uçarlar Aras ve ekibi ise neler olduğunu anlamaya çalışıyordur* - yardım edelim onlara *Birdenbire PÖH ve jöh jöak bordo berelilerin g3 sesleri ve bazuka sesleri geliyordur *ak 47 ve g3 m4 a1 sesleri dahada şiddetlenir* teröristlerin elebaşı şöyle der -geri çekiliyoruz kaçın kaçın. *bazukayla hepsini havaya uçurmaya devam ederler g3lerle ve ak 47ler hiç susmaz gün boyu çatışma devam eder nihayet takviye çok hızlı bir şekilde müdahale edip kurtarmıştır onları*

bu heriflerde nereden çıktı böyle
bence toretto ve ekibini yok etmeye çalışıyorlardı
Aras ev ekibi için artık güvenli yer kalmamış olabilir ama devlette elinden geleni yapıyor
birileri öldürseler diğerleri mantar gibi çoğalıyor ALLAH yardımcınız olsun.
bence o amerikan ordusu müdahale etmez çünkü korkaklar
evet amerikan ordusu korkak ingilizler gibi.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
yazıyorum yazıyorum
Güncellemeler
1 yıl
devam bakalım
Aras ve ekibininin hayatı tehlikede mi Dominic toretto ve ekibi keskin nişancıların izini buldu ?