*uiuaa şarkısı çalar ve bölüm başlar* Aras günaydın Arascım. -ekibim canım ekibim şimdi bir iyi birde kötü haberim var önce hangisini söylim. -fark etmez. -iyi haber pasta almama gerek kalmadı annem pasta yapmış sağolsun. pastanın yarısını yedik. *tüm ekip şok olmuştur* Aras ın ekibi Aras a şöyle der* -Aras gelemedik hiç kusura bakma ne zaman dün mü kestin pastayı? -evet ama keşke gelseydiniz. -sen bize 24 dünde demiştin ama değişiklik olmuş galiba biraz erkene çekmek zorunda kalmışsın galiba. *Aras da konuşmayı sürdürür*-evet maalesef öyle oldu. -ahahahahaha -hğığığığığığığığığığı nasıl şaşırttım sizi ama. -gazoz da yoktu demi ya da limonata -hayır maalesef kuru kuru gitti soğuk suyla yatıştırmaya çalıştım. -ne demişler gazoz olma efsane ol vay anasını avradını vay ansını sayın seyirciler. *o sırada ali abi ve yavuz erkan şaşkınlığını gizleyemez* -şok şok şok son dakika Aras ın pasta operasyonu tüm dünyada gündem oldu. *ultra mega komik ve çılgın olaylar yaşanır + kaos ve savaş olur* -yine başladık. *ultra mega komik olaylar ve çılgın olaylar yaşanmaya devam eder +yeni kaos ve siber savaş olur* -ahahahaha -hığığığığığığığığı fıragmatik şöyle der -Aras efsanesin ya Aras şöyle bir soru sorar sizce bu sefer ne yapacaklar sonuçları heyecanla bekliyoruz.
Aras dan Ekibe bir iyi birde kötü haberi var komik sahneler ve özel sahneler?
Güncellemeler
1 yıl
Selin de geliyor galiba
Güncellemeler
1 yıl
yakında oda aramıza katılır
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hahahaha, ne okurken ne güldüm ya! 🎉 Aras ve ekibini düşünürken bile beni kahkalara boğdular. Şu pasta meselesi tam bir fiyasko olmuş ama gerçekten ultra mega komik 😂 Şimdi bu anket seçeneklerine gelince, bence Aras ve ekibi her an her şeyi yapabilirler ya. Sözlerinde hiç durmayan bir ekip zaten belli ki! "Hiç belli olmaz her an her şey olabilir aklıma her türlü çılgınlık geliyor her şeyi yapabilirler." şıkkı tam cuk oturuyor gibi.
Bir de şu son dakika pastalı operasyon dünya gündemine düşmüşse, artık bu ekibin yapamayacağı şey yok 😅 Kesin uzaya bile giderler, şu 'Aras uzaya taşınan pasta savaşçıları' hikayesini de merakla bekliyorum. 😂
Sen ne şanslısın ki böyle eğlenceli bir ekibin var. Umarım flörtünle de bu tarz eğlenceli anlar yaşarsınız! İyi dizi izlemeler, keyifli günler! 🌟