Arkadaşlar eski komedi film ve dizilerinde komik işkence sahneleri oluyordu ayakları keçiye yalatıp gıdıklayarak bilgi almaya çalışıyorlardı hangi film ve dizilerde vardı bu sahne 😂 ?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bi film vardı ama adını unuttum ayaklarını keçiye yalatıyordu acıdım kadına bende çok gıdıklanıyorum çünkü ayaklardan 😂Bi de amerikada Bi şirket var profosyonel yapıyormuş bu işi baktım ilgimi çekti
hangi filmdi hatırlıyor musun :D
Tickled adlı film
arşivim içerisinde özel seçilmiş birsürü gıdıklama videosu var, izlemek isterseniz size ulaştırmanın yolunu özelden görüşebiliriz, tabi isterseniz.
Keçili değil ama yüzlerce özel seçmiş olduğum gıdıklama fetişi videoların arşivi mevcut elimde, izlemenizi isterim. İlgilenirseniz özelden iletişime geçebilirsiniz.
Ben köyde iken yaşamıştım bunu çok kötü gıdıklıyor keçiler valla 😂
keçiyemi yalattılar ayaklarını 😂
Ya benim hesap kapandıda yine bu sefer kapanmaz, 2 kız kankim 1 de erkek kankim ile iddiaya girdik işte kaybettim tam köy değil ama köy gibi işte keçiler filan vardı, profilde ki benim zaten aynı böyle idi kombin botlarımın bağcıklarını filan çözdüler bunlar çorapları çıkartıp bağladılar sonra ayaklarım dışarıda kalacak şekilde bağladılar beni sonra ayağıma yağ sürüp tuzladılar sonra keçi gelip bir yaladı ayak tabanlarım dan bir kahkaha atıp gıdıklandım ki anlatamam sana 😂😂tüy etkisi yaratıyor keçi yalaması bide 45 numara benim ayaklar tüm heryerde yoğun bir şekilde hissettim gıdıklanmayı ayaklarımda yani 😂😂
Dersimi aldım yani ben o gün, seninde ayaklarını yalatalım keçiye gıdıklanıyor musun bakalım 😂😂
@Keçigoat nasıl hoşuna gittimi gıdıklanmak 😂😂
Ya tüm ayak tabanımda tüy etkisi yarattı gıdıklanmak hoşuma gitti yani 😂😂
Beni gıdıklayacaksın galiba 😂
@Keçigoat konuşturmak istesem keçiye yalatırdım ayaklarını konuş bakalım paralar nerde 😂😂
Valla esir düşsem bülbül gibi şakarım valla gıdıklanmaktan kahkaha atmaktan ölürüm ben 😂😂
Sen nerelerden gıdıklanıyorsun peki, ben ayak bel koltuk altı aşırı yani 😂😂
Sen gıdıklamayı seviyorsun çünkü belli 😂
@Keçigoat ayaktan :D
Benim 45lik kadar gıdıklanıyorsa sıkıntı benim kahkahamı duysan daha kötü gıdıklarsın beni 😂😂
Mesajlardan yaz istersen burada daha fazla dolmasın yanlış anlar millet 😂
@Keçigoat dizilerden falan bildiğin sahneler var mı madem gıdıklama seviyorsun :D
keçiye yalatma falan
Var ama daha çok keçi dışında var işte arkadaşlar birbirini gıdıklıyor 😂atıym linklerini mesajdan
Yaa benim hesap kapandı açtım yine hesap ama mesajlardan konuşalım hesap kapanıyor nedense mesajlara yazabilir misin
@Keçisever takip attım
Kabul ettim yazabilirsin şimdi
@KeçiSeviyor senin ayakları tekrar bir keçiye yalatmak lazım 😂😂
Tövbe tövbe yine mi keçi yalaması 😂
Sende gıdıklanıyon mu ayaklarından
Keloğlanda vardı sanırım 😄
hangi filminde 😂
Onu hatırlayamadım ay kız falan vardı sjsks
tam olarak nasıl bir sahne hatırlıyorsun 😀
Net bir sahne yok sne bunu neden merak ettin ya sjsjs
Akasya durağında varmış koş arif mayfa
Cennet mahallesi beter de varmış djdjd