9-) -Adam doğru söylüyor Sabri Bey. Yeni trend bu. Sadomazo diyorlar buna, sadomazo. -Haa eyvallah... Doğru, doğru. Emrullah abi benim bir arhadaşım var. Tencere imalatçısı. Aynı yaştayız. Lavuk burdan atlıyor uçağa Tayland'a gidiyor. Garıyı üzerine işetiyor. Yıkanmadan geri geliyor.
10-)-Altın kapılarımız kan oldu Tayfun
11-) -N'apmış ağzıyla uçak mı çekmiş? -Yoooohhhhhhhkkkkkk mına koyum.
Komedi replikleri olarak bunları çok seviyorum. :)
-Geçen hastaneye gittim iki tane beyin tomografisi çektiler bir şey çıkmadı - Neden iki tane çektiler ilkinde bulamadılar mı beynini -27 senede gördüğüm en güzel rüya sizsiniz bana ismimizi bağışlarmısınız -Faaruuuukkk -Tabi buda bir seçim biçimi iyi günler -Sol kolla zorlanırken sağ kolla nasıl böyle ağırlık kaldırabiliyorum -Sağ kolu baya aktif kullanmışın sen -Evet -Memleket neresi -Ukrayna -Aaa ne güzel bende sivas hemşehri sayılırız -Sabri abi keşke pamukları monte etseydik -Ne pamuğu oğlum böyle adama pamuk mu tıkanır ben ekrem abinin bölümü yerim bölümü bırak kanallar açık kalsın
TEKİNOGLU UNLU MAMULLERİ Kuzey tekinoglu: şşştt hayırdır birader neye baktın Müşteri: bakıyorum öyle Kuzey tekinoglu: neye bakıyon lan kurabiye var simit var neye bakıyon Müşteri: Manyakmisin kardeşim Kuzey tekinoglu: Lan manyağım
En İyi Cevaplar