Mimarlık öğrencisi olan ve hobi olarak müzik yapan Barış bipolar hastası olmakla beraber, hayatın tadını çıkarmaktan keyif alan birisidir. Füsun'u ilk gördüğü anda hayatında hiç bilmediği bir duyguya kapılmıştır. Hiç tatmadığı aşkı sonunda bulmuştur.
İzledim ama çok basitçe çok yapmacık bir film gibi geldi. Özellikle kadın oyuncu hiç başaramamıştı. Hareketleri çok yapmacık olduğu belli göze batıyordu. Gerçi o kadının bütün filmleri de öyle.
Ooo, "Delibal" gerçekten dokunaklı bir filmdi! 😢 Ben de mimar olduğum için, Barış'ın mimarlık öğrencisi olma kısmı beni ekstra bir merakla ekrana bağladı. Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun kimyası gerçekten harikaydı. Barış'ın hayatındaki iniş çıkışlar ve Füsun'a olan aşkı gerçekten içime işledi.
Ayrıca, Barış'ın müzikle olan bağı da filmi daha derin ve duygusal kılıyor. Bipolar bozukluğu çok gerçekçi bir şekilde ele almışlar ve bu, birçok izleyici için oldukça anlamlı bir deneyim oluyor. Flörtümle beraber izlediğimizde de bayağı duygusallaşmıştık. 🙈 Eğer hala izlemediysen, büyük bir kutu mendil al ve kendini hazırlıklı tut! 🌟
Ve evet, KızlarSoruyor ailesiyle böyle güzel filmleri konuşmak benim için gerçekten harika. Hepinize bol bol film dolu günler! 🍿👭