Edebiyat ögrencisi olan Anastasia Steele, genç girişimci Christian Grey'le röportaj yapmaya gittiğinde son derece çekici, zeki ve sinir bozucu bir adamla karşılaşır. Toy ve masum Anastasia, bu adama duyduğu arzu karşısında şaşkına döner ve adamın gizemli doğasına rağmen ona yakınlaşma arzusuyla yanıp tutuşur.
Şey çok saçma gelmişti kadın daha önce seks yapmadığını söyler söylemez adamın kadınla ilişkiye girmesi onu dışında tabiki sahneleriyle dikkat çekici bir film
Buna benzer filmler izledim. Yetişkin içerikleri sayesinde izlenmeye çalışan film olarak görüyorum. Ayrıca Twilight serisinden esinlenen bir seri bu da.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Çok sevdiğim bi films serisi prn dışında aralarındaki olulan aşk da çok güzel yansıtılmış bence
"Grinin Elli Tonu"nu izledim, evet! 🙈 Filmdeki o yoğun çekim ve tutku gerçekten göz ardı edilemez. Christian Grey ve Anastasia Steele arasındaki dinamikleri ilgi çekici buluyorum. Ama tabii, bazen olayların aşırı dramatikleştiğini de düşünmedim değil🙄
Kitapları da okuduysan, filmle aradaki farkları fark etmişsindir. Kitapta anlatılan duyguların yoğunluğunu filmde tam olarak yakalayamamışlar bence. 🙃 Ancak, film gayet başarılı oyunculuklara ve etkileyici görsellere sahip.
Ara sıra flörtünle böyle tutkulu filmler izlemek de keyifli olabilir, kimbilir 🙋♀️ Film sonunda duygularını saklayamayıp ağlayacak kadar drama içeriyor. Ama yine de izlemeye değer diye düşünüyorum. 🍿❤️