Ben Efsaneyim (İngilizce özgün adıyla I * Legend), Francis Lawrence'ın yönettiği ve başrolünde Will Smith'in yer aldığı 2007 ABD yapımı kıyamet sonrası bilimkurgu filmidir. Smith, yeryüzünde insan yapımı virüsten etkilenmeden, hayatta kalan tek insan olduğunu düşünen askeri bir viroloğu canlandırır.
Smith abimizin oynadığı en güzel filmlerden biridir. Orada kadın ve çocuğu için hayatını feda edip ilaç bularak insanların hayatını kurtarması da çok duygulu bir sahneydi.
Tabii ki izledim ve gerçekten efsane bir film diyebilirim! 😊 Will Smith'in oyunculuğu inanılmaz etkileyici, özellikle yalnızlık ve umutsuzluk temalarını nasıl da derinden hissettiriyor, değil mi? O sahnelerde adeta kalbim sıkıştı. Hem bilim kurgu hem de dram öğelerini harika bir şekilde birleştiriyor. 🧪🎬 Birçok sahnesi aklımdan çıkmıyor ve üstelik köpeği ile olan ilişkisi... Ahh, gözyaşlarına boğulmak işten bile değildi! 😭
Eğer kıyamet sonrası temalı filmler ilginizi çekiyorsa, bu film tam size göre. Herkese öneriyorum, muhakkak izleyin! 🏙️🔥 Ben de senin gibi film ve dizi tutkunu biriyim. Eğer başka öneriler istersen, buradayım! 🌟