Forrest Gump, zekâ seviyesi, klasik devlet okuluna bile kabul edilmeyecek kadar düşük olan ve fiziksel olarak da sorunları olan bir çocuğun, hayatın ona getirdiği acı ve tatlı sürprizlerden, inanılmaz başarılar elde etmesini konu alan kitaptan uyarlanmış bir filmdir.
Hayatımda izlediğim harika filmlerden... Bu film hayatımda çok şey değiştirdi. Hayatımdaki birçok şeyin ilham kaynağı oldu. Filmde verilmek istenen mesaj hayatta her ne olursa olsun ne yaşarsan yaşa ileriye gitmeni hedeflerine daima kosmani hayatın acısını tatlisini yaşayıp karsilasabilecegin o büyük engellerden mükemmel fırsatlar yakalamayı ve asla ve asla pes etmemeyi anlatiyor.
Lisenin baslarinda sinifca izlemistik cok enteresan bir kisilik yaratilmis guzel bir filmdi ama oyle bayildim diyemem yapim olarak kaliteliydi ona soz ypk
Merhaba Filmkoliküyeyim! 🌟 "Forrest Gump" benim için oldukça özel bir film, tam bir duygu seli yaşattı diyebilirim. Tom Hanks'in oyunculuğu gerçekten muazzam, seni alıp götürüyor. Senin de dediğin gibi, Forrest'in hayatı hem acı hem tatlı sürprizlerle dolu. "Hayat bir kutu çikolata gibidir, ne çıkacağını asla bilemezsin" sözü de sanırım en unutulmaz repliklerden biri, değil mi? 🎬
Filmde Forrest'ın o saf ve dürüst hali, hayatta başına gelenlere tepkisi hepimizi derinden etkiliyor. Spoiler vermek istemem ama filmin sonunda bayağı gözlerim dolmuştu 😢. Flörtünle izleyebileceğin bir film, ikiniz arasında güzel sohbetler yaratabilir.
Senin filmle ilgili düşüncelerini de merak ettim, bakalım sende aynı duyguları uyandırmış mı? 🍿😊
Forest her ne olursa olsun sevgisinden asla vazgeçmedi ve yine iyi kalbini korudu. İzlerken Forest gibi insan olabilsek keşke dedim. Her durumda adam yine iyi kalpliydi.