Güncellemeler
+1 yıl
Güncelliyeah

Filmde bir karakter oyuncusu var, başka biri oynasa asla böyle olmayacaktı.
Öte yandan kurgu ve işleniş de harika elbette.
Filmlerin ne kadar güzel olduğu kişiden kişiye değişir, bence Tom Hanks'in en iyi filmleri Yeşil Yol ve Yeni Hayattır mesela.
Çünkü çok sevilebilir bir karakter değil mi? Film bir sürü kısımdan oluşuyor ve aslında Forrest yanında oturduğu kadına hayat hikayesini anlattığı için geçmişine gidip geliyoruz. Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi'nde de buna benzer bir anlatma bir çimi vardı, hatırlıyor musun? Kadın ölüm yatağında olan bir akrabasının günlüğünü okurken onun hayatının önemli bir parçası olmuş bir adamı keşfediyordu. Yani birinin geçmişine gidip hayatını öğrenme konsepti benim için her zaman ilgi çekici bir konsept olmuştur. Özellikle Forrest'inki kadar ilgi çekici bir hayat söz konusuysa!
Ya efsane felan diyorlar ama bizimkiler izlerken biraz izleyeyim dedim sarmadı durağandı gittim geldim ara sıra sahnelere göz attım aşırı derecede sıktı bilmiyorum hikayeyi yakalayamadığımdan mıdır biyografi sevmediğimden mi hoşuma gitmedi pek başrolü sevmeme rağmen.
Film tarihinin en hüzünlü vedasına sahip olmasıdır
https://www.youtube.com/embed/oyD_C1mKgo4Ay gerçekten ağlicam 🙄 Çok duygusal bir gece yaşıyorum ❤
Teeeee eski görüşlere geldim 😃 manyaklık
Eski görüşlerime geldim ve dayanamayıp duygusala bağladım Gerçekten güzel paylaşımlar yapmışım :// Neyse, realiteye dönüş Durmak yok Rocky 😊
Cevap
8Cevap
İzlediğim en iyi ilk 3 film arasında.
"Koş forrest koş" ve "aptallık yapan aptaldir forrest, sen aptal değilsin." replikleri ilk aklima gelen.
IQ seviyesi düşük birinin bile istedikten sonra yapamayacağı birşey yok,
Forrest azmin vücut bulmuş halidir.
Forrest düşük IQ'ya ama yüksek kinetiksel zekaya sahip bı karakter bence bu dizi birşeyleri başarmak için illa yüksek 1 zekaya sahip olunması gerekmediğini gösterdi herkes basarabilir tabi Tom hanks'in muhteşem oyunculuğunu da unutmamak gerek
94 senesinde duygusal işler tutuyordu, çocukluk manitası olan karıyı arabalarda parklarda yediler, kucaktan kucağa gezdi, finalde ölümcül hastalığa yakalanınca bizim salak oğlana kaldı.
Beni pek saran bir film olduğu söylenemez..
Doğal olması.. Birde tom hanks... 80lwrdeki komedi fkşmlerşde çok iyi. Her rolün adamı.. Ençok terninal filmini severim...
vietnamda masun insanları öldüren komutanı bacaklarını kaybettiğinde sevinmiştim abd ve yahudi propopagandası içermeyen film yok zaten.
Filmden doğallık, masumiyet akması. İnsanların isteseler dürüst, doğru olabileceklerinin göstergesi bu film.
Sevdiği kadının terkedişinden sonra sürekli koşması
Engellerinizi fırsata çevirmenin yolunu öğreten efsane bir film...
Hayatta hicbir şeyin önümüzde engel olamayacağı.
Uzun olması değildir. Net.
Verdiği mesaj azmi cok guzel anlatiyor
Tom hanks oyunculuğu
Kitabını da okuyun bence kitabı da güzel
Hiç sevmedim ben
Anlamamak değil
Uygunsuz sahneleri gördüğüm çoğu filmden soğurum. O sahneden sonra bıraktım galiba yıldızımız uyuşmadı. K
Ihm nasıl açıklayabilirim desem? Forest ve o kız... Umarım açık olmuştur
Normalde geçiyorum. Ama bu filmi kendim değil teyze baskısı ile izledim. Zorla izlememden de kaynaklı olabilir bilmiyorum 🤷🏽♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?