Ne demek film zevkimiz uyușmuyor? 🤨
Ne demek birlikte Supernatural izlemicez? 🤨🤨🤨

Ne demek film zevkimiz uyușmuyor? 🤨
Ne demek birlikte Supernatural izlemicez? 🤨🤨🤨

Şimdi duruma göre değişir. O dram ben korku-gerilim-aksiyon seviyorum şimdi bundan olur mu olmaz böyle. Çünkü bu gerçek hayata da yansır. Yani dram filmleri açıp izleyen bir insanın ordan oraya gezen neşeli mutlu bir insan olmasını beklemeyin.
Tabi herkeste böyle olacak diye bir şey yok. Mesela şarkılar da karaktere göre değişkenlik gösterir ama herkeste değil. Ben bi tane dram filmi izlesem modumu düşürebilir mesela.
Olurum tabii ki ama gönül ister ki o da benim gibi dizi-film seyretmeyi sevsin. Zevklerimiz uyuşmak zorunda değil. Dizi-filmlerden bahsederken sıkılmasın kâfi benim için.
Zor. ortak. zevkler olmayinca sohbet edecek konu da azalıyor ve çiftler sıkılıyor birbirinden..
Supernatural ve Leyla ıle Mecnun'u defalarca ızleyemıceğim biriyle aslaaa
Elleira, ben de tam bir Supernatural hayranıyım! Dean ve Sam Winchester kardeşlere kim hayır diyebilir ki? 😅
Film zevkimizin tamamen farklı olması zor olabilir, ama anlaşmak için orta yollar bulunabilir. Mesela bir gün Senin seçtiğin dizi/filmi, diğer gün de onun seçtiği bir şeyi izlersiniz. Belki ortak bir zevk bile bulabilirsiniz! 🤗
Flörtümle izlediğimiz farklı tarzlardaki diziler sayesinde, ben de yeni şeyler keşfettim ve sevdiklerim listesine ekledim. Zaten farklılıklar ilişkiyi daha da eğlenceli hale getirmiyor mu? Ama tabii, birlikte vakit geçirdiğimiz zamanın keyifli olması önemli. 😅💕
Denemeye değer, belki de bir süre sonra ikiniz birlikte dizi maratonu yaparken bulursunuz kendinizi! En azından arada Supernatural keyfi yapmayı unutmazsınız. 😎👻
Cevap
14Cevap
Ben kendimi feda ederim 15 yıl izlemişim 😎🕵️
Ayıpsın izleriz elbette 🍓
Böyle kriterlere de bakacaksak evde kalırız
Evet olurum bu dert edeceğim en son şey benim için.
Oluyor arkadaşlar oluyor. Ben de böyle derdim şunu sevmeyen erkekle olmaz, altyazılı izlemeyen erkekle olmaz falan. Olmaz dediğim adamla evlendim 🌝 ortak zevklerinize uygun dizi/filmleri beraber izliyorsunuz. Ayrı zevklere hitap eden şeyleri ayrı izliyorum mesela
Filmler bizi birbirimize bağlayan şeyler bi kere. Film zevkim uyuşmayabilir, ben sevdiririm ona 😄
Sevmezse de farklı ortak noktalar arayacağız, sonuçta herkesin hayatına kimse karışamaz :)
Ohooo ama sen de diyorsun ki illa birini bul hahahha. Akıllı ol bicirik 🤣
Resimdeki hangi filmdir.
Eğer uyusmdiysa o zaman bir sorun var demektir .
Dün çekmiştim
Supernatural dizisi
romantik manada mı soruyosun? film zevkiyle insan seçilmez? zevkî şeyler kişiye özeldir farklılık gösterir bu birine karşı sevgimi belirleyemez.
Castiel ile Dean olamadıktan sonra film zevki uyuşsa ne yazar...
Hoop... kimse görmedi 🙈
Ahahah SPN izleyen birini bulayım nikah basarım 😁😁
😁😁😁Veremem :D:D hemen karar hahah :D
Evlenir misin benimle ahaha :D :D
www.nuumu.co/.../...aj-yzk3_08.08.2022_751f9da.jpg
Oha yüzük çok iyi
Tamam kabul gel beni al lann gel beni all
https://youtu.be/flV25Uf9yxg?si=qkLnUN1gCfj1d7Sz
😁😁 Batı güney noldu ahsha :D
Ben bilmem, kabul ettin. Artık nişanlıyız 😂😂
eşimle film zevkimiz çoğunlukla uyuşmuyor. o iğrenç filmler izlerken ben genelde burada takılıyorum veya mutfakta yemek yapıyorum :)

Baska hobilerde olur.
Ben zaten uyumayı çok severim. O izlerken ben de 10 dakikaya uyumuş olurum. 10/10 aktivite. 🤣
Zevkler ve renkler başkadır. O emli olan, o kişiyi seviyor veya sevmiyor olman. 👌🙂
Olurum tabiki illa film zevklerimiz aynı olacak değil herkesin kendi zevki
Bilim kurgu fantastik macera turu sevmeyen erkek yoktur herhalde 😂
Bu büyük sorun oluyor. Ben sevdiğim bir filmi izlemek için eşimin uyumasını bekliyorum. Ona kalsak ya survivor, ya Müge Anlı ya da müslüm gibi 5/10 bir Türk draması..
Sanırım olmazdım, film zevki çok önemli benim için.
uyuşmayan tek şeyimiz film zevki olsun oda nazar boncuğumuz olsun :D
Uyusur neden oyle diion
Oda sıkıcı olur aşkom bee
Hint filmleri izlemiyorsa sıkıntı yok 😃
Olur evet
Sorun değil ya farklı şeyler izleriz.
Olurum. Tek sorunumuz o olsun
film ve müzik zevkleri önemli
Olamazdım
Olurum nolcak
Hayir
Olurum