Filmi sevmiyorsunuz ama Sevgiliniz için eşlik eder miydiniz? 🎞🍿

Filmi sevmiyorsunuz ama Sevgiliniz için eşlik eder miydiniz? 🎞🍿
Hoşlanmadığım bir filmi partnerim istiyor diye bir iki kere izlerim ya da o filme bakar ben ona bakarım 😄 Sürekli olarak sevmediğim bir filme bakamam tabi gerçekçi olmak lazım ama bir iki kere kırmamak adına eşlik ederim.
Sevdiğim kadın için sevmediğim filmi izlerim, sevmediğim yemeği yerim, sevmediğim yerlere bile gidebilirim. Sevdiğim zaman fazlasıyla fedakar olabilirim.. Yeter ki buna değeceğini hissedeyim..
Ben de dedim hayatındaki kadın ne kadar şanslıdır Belkide bu kadar fedakar olmazsın Yaşamadan bilemez insan ama daha önce deneyimin olduğunda bunu yaptıysan O zaman tebrik etmek gerekir gerçekten
Hayatın temelimi böyle insanların şansımı bilemiyorum genelde değer veren Taraf hep tek taraf oluyor
Ve karşı taraf kıymet bilmiyor
Tabiri caizse nankör oluyor
Ama bu tutumun bence mükemmel her erkek böyle düşünmez umarım karşına sevgini hakeden bir Kadın çıkar ➰
Kesinlikle zaten anlatmaya çok doğru bulmuyorum zamanla her şey belli oluyor ve süpriz oluyor daha da güzel
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evet ederdim yani ne olacak ki insan sevdiği için 2 saat 3 saat fark etmez zaman ayırabilmeli. Tabii süreklilik haline gelirse de birazcık tatsızlık olabilir. Çünkü Ömür boyu da insan sevmediği şeyleri izleyerek geçiremez.
İzlerdim ya. O kadar da vefalı olurdum
Hiç izleyemem valla. Ona da zehir ederim.
Hem sevgili ile gerçekten film izleyen var mı sjsjsjsj
Yoook. Ben onu ikna ederdim başka bir filme. Veya izlemezdik. Sevmediğim bir filmi izlemem.😂
Sürekli olarak değil. Birkaç kez eşlik ederim kendisine. Daha fazla eşlik edemem. Sevmediğim bir filmi izlemeye katlanamam.
Sevgilimin dizlerine yatardım, o izlesin, ben dizlerinde uyuyayım
Çok absürt bir film değilse izlerim ya önemli olan bir arada olabilmektir.
Bilemiyore 😅. Ama ne kadar koyu olabilir ki onun için çekilebilir 😄
Bi 20 dk filan izlerim ilgimi çekecek mi diye beğenmezsem devam etmem
izlerdim tabi ki asıl amaç partnerimin mutluluğu
Eğer o filmi izlemek için çok hevesliyse izlerim kırmam. Film yerine 2 saat onu izlerim oh mis
Evet ederdim ama aynı hassasiyeti oda gösteriyorsa ederdim
Sırf o seviyorsa katlanırdım 1 saat
izlerdim hatta sevmiş gibi bile yapardım:D
Yoo keyfimi bozamam valla
Kesin uyuya kalırım ben.
Bir yerden sonra olmaz ya bunalirim
Evet ona değer bir durum
İzledik en kralını izledik. Sırf o seviyor diye dantel desenlerine bile yorum yaptık
İzlerim tabiki
En İyi Erkek Görüşleri